|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα γεμισει ολο το υποστρωμμα με ριζες αυτο θα κανει πολυ δυσκολο το να το βγαλεις και οσο νανε θα ενοχλει και τα αλλα φυτα.
αλλα κανε μια ερευνα γιατι καπου το ειχα διαβασει αλλα μπορει να καταλαβα λαθος αφου δεν με ενδιαφερει το θεμα και εριξα μια γρηγορη ματια |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε πριν απο μια βδομαδα και εγω εψαχνα φυτο για το μονομαχο μου. τελικα μετα απο ψαξιμο του εβαλα elodea κ δειχνει να την λατρευει!! ολο εκει αραζει κ εκανε κ τη φωλια του κ βολευτικε. μιλαμε εχει αλλαξει τελειως προς το καλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβες καλα τι θέλω. Δεν θέλω ενα απλό φυτό. Απο αυτά ξέρω τι μπορώ να βάλω!
![]() Θελω υδρόφιλο φυτό που να βγαίνει εκτος του νερού. |
|
|||
|
|||
![]()
Το ρυζι μεγαλωνει πραγματι ως ενα μετρο
Αναπτυσσεται μεσα στο νερο Ειναι απαιτητικο σε φως Για σπορους φοβαμαι θα πρεπει να περιμενεις ως τον Απριλη που θα αρχισει η σπορα ρυζιου στα χωραφια |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που ξερω ειναι λιγο μεγαλα το φυλλοδεντρο και τα πλατυφυλλα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για δώσε κανενα λίνκ κύριε χουρου! Τα Σπαθιφυλλα εννοείς; |
|
||||
|
||||
![]()
Φυλλοδεντρο
http://www.kbm.gr/productDetails.php?productId=179 Μονστερα- Η θελκτικη http://mpoukaamfilochias.terapad.com...&pageId=622742 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μονστέρα είναι... Θηριώδες φυτό!!! κ δεν νομίζω να χωράει. Το αλλο είναι τελειως διαφορετικό απο αυτό που εχω κατα νου! ![]() Γνωρίζει κανείς να μου πει αν το σπαθύφυλλο θα έχει πρόβλημα αν είναι μόνο η ρίζα στο νερό και το υπόλοιπο εκτός; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φυτο | aquahobby | Αναγνωρίσεις φυτών | 6 | 27-11-10 03:08 |
Τι φυτο? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 13-04-10 20:05 |
φυτο για χαλι | dim orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-03-10 08:57 |
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΦΥΤΟ | sfk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-09-08 08:35 |
φυτο-χαλί??? | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 26-07-06 13:26 |