|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ πήρα μια 5αδα από αυτό το είδος. Μου τις έστειλαν Κρήτη και παρά την ταλαιπωρία, εδώ και μια εβδομάδα είναι μια χαρά. Μου αρέσει που καμουφλάρονται ανάμεσα στα ξύλα και τα φυτά και τις ψάχνω λίγο μέχρι να τις βρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω νεα γι αυτες τις γαριδες. Τελικα ηταν μεγαλο μπερδεμα η αναγνωριση τους
![]() Δειτε αυτα τα link και θα καταλαβετε.. http://www.crustaforum.com/board/sho...wly-classified http://www.crustahunter.com/de/node/639 O λογος που δεν μου εζησαν για πολυ ειναι οτι προκειται για ενα ειδος με ευρεια κατανομη βιοτοπων, που μπορει να βρεθει απο ΡΗ 4,3 εως 8,5 και απο οξινους βαλτους εως υφαλμυρα ελη. Η θερμοκρασια αλλου ειναι 24 και αλλου 30. Μιας και ειναι αγριες. πιασμενες απο τη φυση αλλα δεν ξερουμε τις τιμες νερου οπου ζουσαν, επομενο ειναι να μην αντεχουν για πολυ. Προσθεστε και την ταλαιπωρια των μεταφορων απο την αλλη ακρη της γης.. Αυτο που πρεπει να κρατησουμε ειναι η νεα αναγνωριση-ταξινομηση , οποτε απο δω κι εμπρος θα αναφερονται ως Caridina thambipillai (πρωην Caridina propinqua). Η αγγλικη ονομασια ειναι Orange shrimp και sunkist shrimp. |
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ RAVEN ειναι πολυ διαφορετικες απο τις Ghost αυτες, δεν εχουν δαγκανες, οπως ειπες κι εσυ, δεν εχουν το κερατο αναμεσα απο τα ματια, αυτο που ειναι σα μαχαιρακι με δοντια, και βλεπω πως εχει και μικρες κουκιδες στο σωμα της, πως γινεται να τις μπερδεψες με την τοση εμπειρια που εχεις
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλά φίλε Raven για τις πληροφορίες. Τις τελευταίες μέρες έψαχνα και εγώ να μάθω για το είδος. Προς το παρόν δεν έχω χάσει καμιά ακόμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, αναπαραγονται σιγουρα με τον πρωτογονο τροπο. Οπως δηλαδη οι amano με ναυπλιους που παρασυρονται προς την θαλασσα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Soooooooooooo happy
![]() ![]() ![]() ![]() Κύριε Moderator ξέρουμε αν υπάρχει θέμα υβριδισμού? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν υβριδιζουν με κανενα ειδος, ουτε και αναπαραγονται οι ιδιες μεσα στο ενυδρειο. Αν κοιταξεις το αναφερω απο πανω.
![]() Για τις CRS με το καλο να τις δεχτεις. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Red cherry σε shrimp set | Βασίλης Κ | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 23-02-15 23:18 |
BLUE SHRIMP??? | ChocolatePuma | Γαρίδες | 15 | 25-10-12 12:00 |
CARIDINA SP. (INDIAN GREEN SHRIMP) | paliosdimitris | Γαρίδες του γένους Caridina | 5 | 08-02-11 17:35 |