|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
στα δικα μου ενυδρεια βαζω παντα τις πετρες ενω εχω νερο μεσα ειναι πολυ πιο δυσκολο αλλα μου εχουν φυγει πετρες χωρις φενιζολ χωρις τπτ και το ενυδρειο δεν επαθε τπτ να μου πεις αυτα ειναι και λιγο λοτο.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για αυτο λεω οτι ειναι λιγο λοτο η κατασταση |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ συμφωνώ με όσους λένε για άλλους δύο πάτους - ένα μέσα με μπόλικη σιλικόνη ειδικά στα σημεία των ρωγμών και ένα από έξω να πατήσει πάνω του ολόκληρο το ενυδρείο. Δεν θα είναι πολύ εύκολο να ξεκολήσεις τον πάτο!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το θέμα είναι ότι για να μπεί ο πάτος από μέσα πρέπει να ξυστεί η σιλικόνη.Για να μπεί πάτος από κατω πρέπει να βγεί το κάτω φιλέτο.'Ε άμα πρέπει να γίμουν όλα αυτά τον ξεκολαώ και τελείως να γίνει και πιο σωστή δουλεία να έχω και το κεφάλι μου υσηχο!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ φοβαμαι οτι το δυσκολο σημειο ειναι πως θα κοπει ξανα ο πατος με την ακριβεια που χρειαζεται ενα κυρτο ενυδρειο..
Αν πετυχεις αυτο, τα υπολοιπα γινονται. Σε τετοιο σπασιμο, κολλημενα τζαμια απο πανω-κατω κλπ προσωπικα δεν θα το εκανα ΠΟΤΕ. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσε να κολλήσει ένα τετράγωνο τζάμι και μετά να το κόψει ο τζαμας; Ετσι καί θα είχε σίγουρη κόλληση, και θα ήταν καλά κομμένο στις σωστές διαστάσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτος δεν θαταν τζαμας αλλα μαγος....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
και τώρα τι; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 24-07-09 12:58 |
Τώρα Τι? | paraskevi_gr | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 9 | 17-05-08 01:01 |
Γεννήσαμε... και τώρα ? | jcalvs | Δίσκοι | 2 | 02-08-07 17:18 |
Τί κάνουμε τώρα; | jstiva | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-06 10:09 |