|
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου καλε καλε μου φιλε theodarras σου λεω να βαλεις 40 λιτρα siporax και τα υπολοιπα βιομπαλες (κατα την αποψη μου σε τετραγωνω σχημα αναλογα την ποιοτητα!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
theodoras στειλε ενα μαιλ στο petcumulus για τετοια ποσοτητα σιγουρα θα κανουν καλητερη τιμη και παρε οπως λεει και ο jiraiya 40λιτρα σιποραξ και 40 βιομπαλες ειναι μια μεση λυση
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- άμα της κάνω εγράφη θα μας διώξει και τους 2 η γυναίκα μου! εμένα μου έβγαλε και διαβατήριο που θέλω να βάλω ένα 450 λίτρα στο σαλόνι! ευτυχώς που έχω και το υπόγειο και εκεί κάνω ότι θέλω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodarras : 08-12-10 στις 21:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή τον 15lt κουβά της Aquamedic με τις βιόμπαλες, θέλεις να γεμίσω 5lt να σου πω πόσες μπάλες χωράει;
Θα έχεις μια καλή εκτίμηση για τα 80lt. Υ.Γ. Εγώ θα έβαζα βιόμπαλες γιατί δεν στομώνουν και για να έχω καλύτερη κυκλοφορία από τα τόσα χωρίσματα.
|
||||
|
||||
![]()
για κανε ένα μέτρημα άμα μπορείς!
|
|
||||
|
||||
![]()
Την ελαφρόπετρα γιατί δεν την σκέφτεσαι καθόλου; Αποτελεί πάρα πολύ καλή λύση, αλλα αμα θες να ξοδευτείς... δικαίωμά σου!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ με την κορη σου εγω με τον γιο μου που εχει τρελαθει να κλαιει και να γκρινιαζει σημερα!!!!!!(ετσι να την εχεις διπλα σου να μαθαινει και κανε την και μια εγγραφη στο φορουμ απο τωρα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Siporax! | pavlos1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 17-11-10 22:38 |
siporax | theodoros | Γλυκό νερό - Γενικά | 27 | 04-10-10 19:19 |
siporax mini | scooby14 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-06-10 21:14 |
σφουγγαρια και siporax | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 22-05-10 16:19 |
Siporax | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 09-02-05 03:38 |