|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως ο φίλος έτυχε ήρεμους...
|
|
|||
|
|||
![]()
Aκριβώς Γιώργο, έτυχε ήρεμους, αλλά κι αυτός καλά θα κάνει να τους χωρίσει, γιατί είναι απρόβλεπτοι, ποτέ δεν ξέρεις πότε ένας μονομάχος
θα αποφασίσει ν' αλλάξει συμπεριφορά και να γίνει επιθετικός, είχα κι εγώ 2 μαζί σε 200λιτρο (1 μέτρο μήκος) πυκνοφυτεμένο κι αποφάσισαν να πλακωθούν μετά από 6 μήνες αρμονικής συμβίωσης, όταν πια έπαιρνα όρκο ότι δεν είχαν πρόβλημα, αποτέλεσμα ο ένας χάθηκε σε 10 λεπτά κι ο άλλος κατέληξε με όλα τα πτερύγια σχισμένα από την μάχη και σώθηκε μετά από 20 μέρες εντατικής θεραπείας. |
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις με καλύψατε πλήρως !
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() εγω παντως να σου πω οτι ειναι ενα απο τα ψαρια που μου αρεσει παρα πολυ οταν κολυμπαει να το χαζευω.. επισης δεν ξερω αν το βαλεις με αλλα ψαρια και οχι μονομαχους αν θα εχεις θεμα..
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τα παιδία, οι πιθανότητες να μην σκοτωθούν είναι μικρές και θα πρέπει να συντρέχουν πολλές και διάφορες προυποθέσεις για να συμβεί αυτό.. Δυστυχώς έτσι είναι η φύση αυτού του ψαριού, ποιος δε θα ήθελε ένα 200αρι ενυδρείο με ένα κοπάδι 10 μονομάχων με διαφορετικά χρώματα και σχήματα ουράς
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
που μπορώ να τα βρω ? | theodarras | Αναγνωρίσεις ειδών | 32 | 23-10-10 07:12 |
Μπορώ? | enas45 | Bettas | 2 | 05-02-09 15:59 |
Μπορώ? | poliko_selas | Δίσκοι | 7 | 21-06-08 11:35 |
Μπορώ??? | Alusa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 17-12-07 13:14 |