|
|
||||
|
||||
![]()
Την έχω εγώ αυτήν. Ειναι πολύ καλη. Εχει και ενα ματζουνάκι όπου βάζεις αεραντλία για να μην κολλάει η τροφή απο την υγρασία. Εγώ προτίμισα αυτήν γιατί οταν θα λειτουργεί, θα λειτουργεί για 2 εβδομάδες και δεν ήθελα να υπάρχει περίπτωση να χαλάσει. Επίσης έχει μεγάλο "κάδο" για τροφή και μπορείς να βάλεις αρκετή.
Το μόνο θέμα που έχει είναι οτι άμα ταϊζεις granules τότε πρεπει να το έχει ελάχιστα ανοιχτό γιατί πεφτει παρα πολλη τροφή. Γενικά πολλή καλή ταϊστα, πολύ ευχρηστη αλλα λίγο ογκοδης. Δεν έχω να συγκρίνω όμως με αλλη ταϊστρα και δεν ξέρω σε τι μέγεθος "βγαινουω" |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω tsoum
Δηλαδη μπορεις να ταιζεις φυλλαρακια ευκολα? |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλη ειναι aim food timer κ η juwel aquarium! οσο καιρο ημουν στρατο εκαναν πολυ καλη δουλεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα πάντως το προηγούμενο καλοκαίρι μ' έβγαλαν ασπροπρόσωπο 3 Resun, σαν αυτήν στη φωτό που πρότεινε ο TIMOS, αγορασμένες από ebay.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η επόμενη που θα πάρω κινέζικη θα την πάρω γιατί δεν ξανασκάω αλλα 30αρια! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα με το e-bay δεν υπαρχει περιπτωση δασμων/εκτελωνισμου?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Thanks Μιχαλη
θα δοκιμασω την Resun και βλεπουμε... |
|
||||
|
||||
![]()
telika σου ηρθς? καλη?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτοματη ταιστρα | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 19-04-13 17:47 |
Αυτοματη ταιστρα | kalagio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-06-08 14:52 |
αυτοματη ταιστρα | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 15-05-08 09:46 |
αυτοματη ταιστρα | andreas213 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-01-08 03:02 |