|
|
||||
|
||||
![]()
οκ σπυρο σ ευχαριστω παντως για ολα
τροφη εριξα το πρωι τελευταια φορα,λεω να τη σταματησω 1-2 μερες ή οχι |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βιταμινες μια φορα την εβδομαδα
|
||||
|
||||
![]()
ενημερωση για την πορεια.
τωρα τελικα παρελαβα αλατι και μελαφιξ...Ομως... τα θολα ματια εξαφανιστηκαν και το πρηξιμο των ματιων που φαινοταν εχει μειωθει αρκετα.δεν εκανα αλλαγη νερου δεν εκανα τιποτα.απο μονο του επισης οσο αφορα την αμμωνια:εξακολουθω και μετραω στα 0,25ppm..αυτα ps:εβαλα νερο βρυσης στο δοκιμαστικο της API να συγκρινω τα χρωματα με το νερο του ενυδρειου.το θεμα ειναι οτι και στα δυο δειχνει 0,25 φυσικα ειναι πολυ περιεργο.τα εδειξα και σε αλλον μηπως δεν βλεπω καλα αλλα μου ειπαν κι αυτοι το ιδιο.τα τεστ ειναι οκ δεν εχουν λυξει και επισης μετα απο τοσες βλακειες τα κανω σιγουρα σωστα οπως λενε οι οδηγιες εκτος αυτου μελαφιξ να ριξω τωρα που μειωνεται το προβλημα? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ θα έριχνα καλού κακού, για να είμαι πιο ήσυχος.
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks για την απαντηση.προτειενεις και αλατι?
για την αμμωνια δεν εχω καταλαβει τι παιζει.αν οντως δεν ηταν στρωμενο το φιλτρο(τα ψαρια τα εχω 11 μερες) δεν θα επρεπε να ηταν περισσοτερη? |
|
|||
|
|||
![]()
Nαι, με μελαφίξ και αλάτι μαζί έχω σώσει πολλά ψάρια, δοκίμασέ το.
Η αμμωνία μπορεί να σημαίνει ότι δεν έχουν ακόμη δημιουργηθεί αρκετές αποικίες βακτηρίων, εγώ θα ξαναμπόλιαζα για σιγουριά. |
|
||||
|
||||
![]()
προσπαθω απλα να αποφυγω το αλατι οσο γινεται γιατι καποια στιγμη μπορει να βαλω τετρα τα οποια ξερω οτι δεν το θελουν.το μελαφιξ μονο του δεν κανει δουλεια?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θολο ματι σε labidos!!!!!βοηθεια!!! | gramm.n | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 05-01-10 23:47 |
Θολο ματι | panospkk | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-03-08 08:43 |
Θολο ματι σε calvus | panos73 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 05-12-07 15:19 |
θολο ματι σε μελανοταινια | koulio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 04-02-04 13:00 |
ΘΟΛΟ ΜΑΤΙ? HELP !! Για διαγνωση & θεραπεια. | blue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-09-03 21:19 |