|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια προσπαθεια....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καποιες αλλαγες στην ποσοτητα των φυτων?ειμαι οριακα η μπορω να βαλω κ αλλα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Απίθανο, πολύ μου αρέσει, θα μπορούσε άνετα να σταλεί και στον διαγωνισμό.
Τα υπόλοιπα στα είπαν τα παιδιά, έχουν δίκιο σε όλα, να μη ξαναλέμε τα ίδια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είσαι οριακά. Μπορείς να βάλεις και άλλα, ειδικά στην μπροστινη περιοχή Εννοώ για κοντά φυτά για να καλύψεις το -νομίζω ?- χοντρόκοκκο χαλίκι σου.
Τα ψηλά φυτά σου άν κλαδευτούν και βάλεις τα κλαδέματα δίπλα από τα μητρικά φυτά θα είναι αρκετά για να σου γεμίσουν τις πίσω και πλαινές περιοχές. Φροντισε το μπροστινό τμήμα και λίγο το πιο πίσω από αυτό με κανά φυτό ακόμα που δεν ψηλώνει πάνω απο τους 15 πόντους. Είσαι ήδη ωραίος. Το'χεις.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραίο, μπράβο σου!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά ενυδρείο είναι, μπράβο σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
με καποιες αλλαγες...τα μπροστινα φυτα εφυγαν πισω..επεσε κλαδεμα σε ολα...και περιμενουμε να βρουμε tenellous για να καλυψουμε το μπροστινο τμημα...
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου! προσοχη στις μετρησεις γιατι εχεις πολλα ψαρια.
τα φυτα που μπορω να αναγνωρισω ειναι εχινοδωροι, cabomba caroliniana, micranthemum umbrosum και hygrophila difformis. νομιζω εχεις και ludwigia repens.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 13-12-10 στις 11:20 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |