|
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη αν την αφησω μεσα στο κουβα για μερες λες να ειμαι οκ μετα εεε?
thankssss!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
βαλτην μεσα στο ενυδρειο σου και πλακωσε την με καμια πετρα και σε 10 μερες εισαι οκ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το πιο ασφαλές είναι σε έναν πλαστικό κουβά ή λεκάνη (αναλόγως του μεγέθους). Εκεί, πλάκωσέ το με ό,τι θες! Αφού ποτίσει το ξύλο, μετά θα κάθεται μόνο του στο βυθό.
|
||||
|
||||
![]()
εγω το δικο μου ετσι το εκανα!
το πλακωσα με 2 πετρες και σε 10 μερες ηταν οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση...
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθησε να την στριμωξεις καπου μες στο ενυδρειο ωστε να ειναι ολη μεσα στο νερο , δεν νωμηζω οτι θα κανει πανω απο 2 με 3 μερες να ποτισει πληρως και να βουλιαξει.
Ειχα παρει και γω πολλες και ειχα το ιδιο προβλημα, μετα απο 2 μερες μια χαρα, ακομη και αν την αφησεις καπια φορα εξω απο νερο και στεγνωσει πληρως παλι δεν θα βουλιαζει.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά η δική μου ρίζα μετά απο ένα μήνα με καυτά νερά σε κουβά και με αλλαγές νερού για την κιτρινίλα, τελικά βούλιαξε.
|
|
||||
|
||||
![]()
To αν βουλιαξει νωρις ή οχι εχει να κανει απο το ξυλο και το μεγεθος , ποσο γρηγορα θα "ποτιστει" για να βουλιαξει μπορει να κανει και μην και πανω απο μηνα ! Εμενα red moore wood εκαναν 15-20 μερες για να κατσουν !
Αν φοβασε τις πετρες παρε τις βεντουζες που βαζουμε στην αεραντλια δεσε με μιχινα ή κλωστη την ριζα και κολλησε την στον πατο ! Ειναι το πιο ασφαλες ..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ριζα | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-04-10 13:04 |
ριζα | megle | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-03-10 22:27 |
ριζα help | jimagas | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 31-03-09 00:42 |
Ριζα-κλαδεμμα | Apollwnas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 10-04-08 04:41 |
ριζα στο ενυδρειο | Θεοδωρος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-02-06 23:01 |