|
|
||||
|
||||
![]()
Τι βατ φέρνουν αυτοί; Γιατί για 39W δεν ήξεραν τις προάλλες, και καταφεύγαμε σε μαζικές παραγγελίες, κούτες, κλπ...
|
|
||||
|
||||
![]()
epidi tixeni na sinergazome kai me kayka kai ilektrorama, kai ta dyo magazia fernun grolux kai acuastar omos to problima ine stoys polites poy poles fores den gnorizun ti ilika exoun.ego exo pari kai apo l.athinon ala kai apo patisia.mporo na po me siguria pos to katastima kaykas sti dafni ine pio enimeromeni giati sinergazete me petsop sto pangrati
ΔΑΦΝΗΔιεύθυνση : Λ. Βουλιαγμένης 263Τηλ : 210-9707310 |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουν Τ5 24W και Τ8 15W
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο ηλεκτροραμα Περιστεριου εχω παρει Τ8 γκρολουξ πριν αρκετο διαστημα, δεν ειχαν και τις παραγγειλα, μετα μερικες μερες με πηραν τηλ να παραλαβω.
Ο καυκας στην Μεταμορφωση μου ειχε πει για 15 κοματια αν θυμαμαι καλα. |
|
||||
|
||||
![]()
ψαχνω και εγω στον πειραια t8 silvania 72 cm εαν ξερει καποιος θα το εκτιμουσα να μας ενημερωση συγνωμη που μπηκα σφηνα στην αγγελια αλλα βλεπω οτι πολυ ψαχνουμαι λαμπες
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
T5 grolux 24 w | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 26-02-09 18:17 |
Sylvania grolux | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 30-11-07 16:08 |
Sylvania Grolux | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 02-02-07 00:10 |