|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
.......παρτε να 'χετε...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τον Χαρη δειτε....ρε Κωστα τι του κανεις του παιδιου????
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και δυο τελευταιες με τα τσιπουρακια μας...
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω να σας ευχαριστησω ολους ,περασαμε ομορφα,γνωρισαμε νεους και ξαναβρεθηκαμε με τους "παλιους".
Πανο χαρηκα πολυ που τα ειπαμε κι απο κοντα ![]() Κωστα ευχαριστω για τα ξιφοφορακια,ηδη ομορφαινουν το 125 λιτρο μου ![]() Αντωνη οι μεζεδες σου ηταν "ολα τα λεφτα" κιας ηταν λιγα αυτα που μας χρεωσες. ![]() Αντε τωρα στο "κοπη τη πιτα" με ακομη πιο πολλους....(ες),και με ακομη πιο πολυ κεφι... ...α μη ξεχασω το "ρουμπινι" με τα δωρακια του....και τα σακουλακια με τις τροφες που τα εφερα εγω
|
||||
|
||||
![]()
τωρα εχω κι εγω λιγο χρονο να σχολιασω...
και καταρχην να ευχαριστησω τον paco-βασιλη για τα κλαδεματα και ακομη παραπανω που δεν ηταν για μενα αλλα για ενα φιλο. να ευχαριστησω επισης παρα πολυ τον chris129-χρηστο για τα 2 υπεροχα maingano που μου χαρισε!! Παράθεση:
σημμειωθηκε η απουσια σου...ευτυχως εχεις επανορθωσει προκαταβολικα με επισκεψη στον εβρο...2 φορες.. ![]() Παράθεση:
Αντωνη τα "πιατα" σου αλλα και οι τιμες σου υπεροχες!! θα σε ξανατιμησουμε ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 05-12-10 στις 23:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Πανο χαρηκα πολυ που βρεθηκαμε και επεσες και σε τετοια συναντηση
οσο για τα φυτα μην με ευχαριστεις καθολου γιατι μπορει και να ειναι τρισεγγονα και βαλε απο τα τοσα φυτα που κατα καιρους μου εχεις δωσει απο τον καινουργιο χρονο θα κανονισω καμια εκδρομη κατα τα μερη σας
|
||||
|
||||
![]()
σε περιμενω βασιλη και οποιον αλλο το τολμησει....εκκρεμουν εξαλλου και τα παπουτσια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μιχαλη εγραψες
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φύλλα κάταπα...Όλοι κάπως έτσι ήταν στη συνάντηση...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχα περασατε κριμα που δεν μπορεσα να ερθω....
![]() ![]() ![]() αλλα δεν πειραζει οταν μπορεσω να ξαναερθω παλι ετσι θα ειναι γιατι απο εδω και περα προβλεπω ΚΑΘΕ συναντηση θα ειναι ετσι.... ![]() ![]() ![]() ![]() μια ερωτηση το κοπη τη πιτα ποτε ειναι περιπου? |
|
||||
|
||||
![]()
Κοσμοθάλασσα!!!
Το χόμπυ παιρνει τα πάνω του!!!! Οφείλω όμως ένα συγνώμη στο παιδί στο βάθος (που δε θυμάμαι το όνομά του) στη φωτογραφία 12 post #1867, ο οποίος μου ζήτησε από τις βαλισνέριες του Ευθύμη που είχα στο χέρι και μοίραζα και στο τέλος έδωσα σε άλλους και τον ξέχασα! Φίλε στείλε πμ να επανορθώσω με σακουλάκι κλαδέματα.
|
||||
|
||||
![]()
τυχεροι οσοι πηγατε!!μπραβο σε ολους!!δεν μπορεσα να ερθω αυτη την φορα
![]() κ για αλλη μια φορα τους φορεσαμε γυαλια τους Αθηναιους!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |