|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο ενυδρείο και τέλεια παρουσίαση !!!
Έχω γαμπρούς για την όμορφη κυρία (tateurndina) ψηλούς και καρπερούς, αν και τη βλέπω λίγο φουσκωμένη.... απο το φαϊ ή κάποιος τη μαρκάλεψε? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δημητρη μπράβο σου! αν έρθεις σαμο τα χριστουγεννα σε περιμένω αν είμαι έτυμος να στήσουμε και τα 650 λίτρα που λέγαμε! πριν από κανένα δύωρο έφτασαν στο σπίτι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααα αυτο ειναι το ενυδρειο που ψηφισα στα βιοτοπικα?
Μπραβο μου που το εκανα χωρις να ξερω καν τις λεπτομεριες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω ολους που μπηκατε στον κοπο να σχολιασετε το ενυδρειο μου.
Ειναι μεγαλη η ευχαριστηση μου και η ικανοποιηση να βλεπω οτι σας αρεσει! Και παλι σας ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο!
|
|
||||
|
||||
![]()
ερωτησουλα..ποιο φυτο ειναι αυτο που μοιαζει με ανουμπια αλλα εχει δαντελωτα φυλλα με βαθια χαραγμενα τα νευρα του?
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε dimis1978
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paratilapia "small spots east coast" | Tolis | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 59 | 04-10-08 18:22 |
South Asian Biotope | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 24-10-06 19:23 |
Βιότοπος Betta | Dis | Bettas | 12 | 20-01-04 16:23 |
Dwarfs from South America | Entreri1221 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 10-07-03 14:38 |