|
|
||||
|
||||
![]()
o εχινοδωρος φυτευεται
πανε στο υπομνημα του τολις και δες εκει που λεει διαγνωση προβληματων στα φυτα (μελετα και λιγο θα σου ανοιξουν τα ματια) αμα μαθεις τι δεν παει καλα απο θεμα θρεπτικων θα δεις και τι εχει μεσα το φλουρις και θα ξερεις αν θα κανει κατι ή οχι πανε ξανα στα υπομνηματα και εχει ενα θεμα με αναγνωριση σαλιγγαριων εκει θα δεις αν ειναι καλο κακο ή αδιαφορο και τι πρεπει να κανεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() του ριχνω και ενα φυλλαρακι καθε μερα.... επισης πε χα εχω 7.5 gh kh δεν εχω μετρησει ακομα....ειναι απαραιτητο να μετρησω πριν βαλω ψαρι????? εχω μεινει ταπι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αν εχεις τεστ ΝΗ3/ΝΗ4 Νο2 Νο3 ΡΗ το ΚΗ και το GH μπορουν να περιμενουν
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Νο2 Νο3 δεν εχω ειναι απαραιτητα ε? |
|
||||
|
||||
![]()
λες να ζησω 1000χρονια.... και να μπορουσα μαλλον δεν θα το ηθελα πρεπει να ειναι πολυ μακαβριο να βλεπεις να πεθαινουν οσοι αγαπας και θα αγαπησεις και εσυ να εισαι ακομα εδω...... καλητερα λιγα και καλα
οσο για το Νο2 Νο3 για να εισαι 1000% σιγουρος οτι εχει στρωσει το φιλτρο σου θελεις αυτα τα τεστ |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει βρε γιαννη ας ειναι πολλα και καλα τοτε......
οποτε θελω και αυτα ακομα....γ#μω την κριση.... μετα με τι ψαριακια να ξεκινησω που να μπορουν να ζουν με γαριδουλες? επισης στα ψαρια του βυθου παιζει ρολο και το υποστρωμα γιατι εχω του φλουριτ που ειναι αγριο υπαρχει καμια προταση για ψαρακια? ------------------------- Bladder Snail : Physa fontinalis αυτο ειναι το σαλιγκαρακι που βρηκα αλλα το κακο ειναι οτι λεει γι αυτα πως αν δεν παει κατι καλα στο νερο βρισκεται κολλημενο στο τζαμι και στην επιφανεια οπως το δικο μου ![]() τι δεν παει καλα?????? ![]() και ζουνε μονο 3-4 μηνες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 05-12-10 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
πολλα και καλα με ανθρωπους που αγαπας γουσταρω τρελα
![]() ![]() Ψαρακια θα σου πουν αλλα παιδια εγω δεν ξερω και πολλα ναι παιζει ρολο καποια σπανε τα μουστακια τους και θελουν αμμο εχεις αμμωνια αυτο κανει το σαλιγγαρι να παει επανω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |