|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πανο τι ωρα να περασω?
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ Γιωργο....με "εκλεισε" η ολγα!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αλλος με τη βαρκα μααααααας....Μποκοστας να περασουμε????
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() καλο καλο.....ξερω και ενα με ποντιους να το πω??? ![]() (κακια ξερω αλλα τι να σε κανω βρε ολγα με τοσα που εχω ακουσει για σενα στους καφεδες......) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και συ τεκνον Γεωργιε?? καλα....Αυριο λοιπον θα δειτε..η μαλλον θα ακουσετε απο ουδετερο ανθρωπο για τις οδηγηκες μου ικανοτητες. ΥΓ .Πανο...μην ερθω αυριο και εισαι αφαντος,δηθεν οτι σε σε απηγαγαν εξωγηινοι κτλ.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά μέχρι τις 3 θα κάτσουμε, μετά δεν ξέρω...
![]() Πάνο το ταξί θα σου βγει πιο φθηνό από τον γύψο και τα ράμματα. Και μη φοράς γυαλιά, μπορεί με το άνοιγμα των αερόσσακων... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολγα μη δινεις σημασια...απο ανθρωπους που βλεπουν τους σκυλους για κριαρια...τι περιμενεις??
![]() ![]() ειμαι σιγουρος οτι θα εχω και την πρωτη σωφερ αυριο. ![]() εσεις ομως φτυστε λιγο και τους κορφους σας...το γλωσσοφαγατε το κοριτσι... ![]() κλεοβουλε..και η δικη σου απουσια θα ειναι αισθητη....η λυπη μου που δε θα ειναι παιδια που θα ηθελα να ερθουν, ευτυχως καταστελλεται απο τη χαρα μου για οσους θα δω.
|
||||
|
||||
![]()
Θα μου λείψετε αυτή τη Κυριακή
![]() (λόγω υποχρεώσεων και απειλή παντόφλας ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |