|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά λόγω δουλειάς στην συνάντηση θα έρθω γύρω στις 14:00 για όσους περιμένουν πράγματα να το γνωρίζουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια λογγο ελιψης χρηματων λογο γιωρτων......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lingistis
von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo thrillos
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ βάζω τα κουλουράκια!
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εμενα δεν με βλεπω στην λιστα και στεναχωριεμαι + 1
|
||||
|
||||
![]()
για ενα διωρο θα περασω και εγω
Πανο τα κουλουρακια ειναι αυτα που φτιαχνεις με τα χερακια σου?
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω να τα καταφέρω κι εγώ...
|
||||
|
||||
![]()
Στην συνάντηση θα έρθει για πρωτη φορά και μια φίλη από Θεσ-νίκη... όποιος-α έχει μος και κανά εύκολο φυτό να της δώσουμε για το ενυδρείο της με red cherry και ζωωτόκα θα είναι ωραία
![]() ![]() Δεν βλέπω συμμετοχές για μάσα μετα την συνάντηση.... έως τώρα για την μασασυνάντηση lingistis Mr. EHEIM ![]() bo - sun ![]() ....
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε Μπάμπη....δε σε βάλανε στη λίστα γιατί νομίσανε ότι είσαι σαν τον φιλαράκο σου,τον Kingrim (τον βασιλιά το ''dr soll-sambo'' ) .....
![]() ![]() ![]() Eiδες τι θα πεί κακές παρέες.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο μήν ανοίγεσαι....είναι δύσκολοι οι καιροί....
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 04-12-10 στις 11:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
lingistis (+φίλη)
von Μιχάλεν-EHEIM panos-alex/polis panos1972 giannisaek christsos (+327 νιάτα) bokostas-sun ![]() posidwnas georgis4 (αν ξυπνήσει και ξεμεθύσει) ΤΑΣΟΣ (+Χριστίνα) chris129 po-pay fofaki bkalek Prokroustis zipo thrillos tsoum jiraiya paco Alex_Salonica |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω φιλε γιωργο για την κινησηη σου....
αλλα το προβλημα μου δεν ειναι το οτι δεν εχω λεφτα για τον καφε αλλα οτι χρειαζομε γυρο στο σαρανταρι για λεωφορεια και ταξι ια να ερθω στην συνατιση.και αυτη την στηγμη δεν παιζουν τοσα γιατι θελω να παω για 10 μερες αθηνα να δω το σόι μου.. |
|
||||
|
||||
![]()
Aργησες μικρε 1801 εισαι...
![]() ![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
O Χαρης ο ''ταριφας'' μπορει να ερθει μεχρι και στην Καβαλα!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω τελικα ειμαι εκτος λογω "ανωτερας βιας"...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εσυ θελεις ξυλο....κι ελεγα οτι θα γνωριστουμε...
![]() θα ειμαι κι εγω αυριο...περναει κανεις απο μαρτιου μερια να με παρει? αν οχι..μπορειτε να μου πειτε αστικο που να σε φερνει στα ster? τελος αν υπαρουν λιγα ευκολα κλαδεματα για το 30λιτρο ενος φιλου θα ημουν ευνωμων.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ειστε ολοι υπεροχοι....
![]() ![]() ![]() αλλα στην αθηνα που θα παω θα χρειαζομαι λεφτα για εξοδους και τετοια που αν ερθω θα μου λιψουν μερικα . ελπιζω με τον νεο χρονο να ερχομαι ποιο συχνα γιατι ειναι καταπληκτικη η παρεα σας.... ![]() ![]() ![]() σας ευχαριστω και παλι για την κινηση σας........ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κ γω για πρώτη φορά θα έρθω αύριο με άλλο ένα άτομο, από καιρό το ήθελα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |