|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου!
------------------------- Apistogramma cacatuoides?? Μπορω να κανω καποιο συνδυασμο με convicts κ παραλληλα να βαλω κ λιγα πλατυ, γκαπυ κ μολλυ??
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 04-12-10 στις 11:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις?????????????
|
||||
|
||||
![]()
τα απιστο κωνσταντινα δεν ειναι κιχλιδες κεντρικης αλλα νοτιου αμερικης....θα μου πεις σιγα τη διαφορα ε?? ειναι ομως τεραστια. θελουν μαλακο και οξινο νερο τα απιστο. δεν κανουν για νερο βρυσης. ψαξε για κιχλιδες κεντρικης αμερικης που θελουν σκληρο νερο.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να το στησω μισο χαλικι μισο αμμο!
Γνωμες;;;
|
||||
|
||||
![]()
To έκανα εγώ, μπροστά είχα όλο αμμο και πίσω το χαλίκι.... Κάτι σαν αμφιθέατρο ήταν. Το θέμα που αντιμετώπισα εγώ (να δούμε τι θα πουν και τα υπόλοιπα παιδιά), ήταν ότι με τον καιρό,και φυσικά απο τα ψάρια η άμμος χάθηκε κάτω απο τα χαλίκια.... Λίγο το σκάψιμο, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, η άμμος σήμερα ένα χρόνο μετά είναι εξαφανισμένη....
Εκτός αν βρεθεί τρόπος να μην ανακατευτούν τα δύο υλικά... |
|
||||
|
||||
![]()
Μονο αν υπάρχει κάποιο διαχωριτσικό τζάμι, πλεξι, σχιστολιθοι. Κατι να εμποδίζει την αμεση επαφή των δύο υλικών. Τωρα αν ακουμπανε απο πάνω δεν έξινε και τίποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετοιμαζω ενα 180λτ το οποιο θελω να κανω full φυτεμενο με ευκολα φυτα και πολλα πολλα ψαρακια! Θα βαλω ριζες κ θελω να το φουντωσω!!!
Εχω ηδη περι το ενα κιλο υποστρωμα αλλα φανταζομαι (τη συμβουλη σας εδω) οτι θα χρεαστω κ αλλο. Ποσα κιλα χαλικι θα χρειαστω; Θελω να βαλω γκαπυ, μολυ κ ξιφοφορους σε χαρεμακια των 5 (1α/4θ). Μου αρεσουν τα ζωοτοκα οποτε αν εχω κ αλλες επιλογες, θα ηθελα να τις ακουσω παρακαλω!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα ζβ | dim orestiada | Nano Reef | 4 | 08-05-10 23:02 |
Πολυ δυνατο φιλτρο | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 29-12-09 10:50 |
Νεο ξεκινημα. | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 04-06-09 12:23 |
ΞΕΚΙΝΗΜΑ | nik0s7 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 04-12-07 17:52 |
Νεο Ξεκινημα | Isidoros | Δίσκοι | 18 | 27-09-07 23:09 |