|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ελενχει την ηλεκτροβανα.
Η οποια ηλεκτροβανα θα ανοιγοκλεινει την παροχη του καυστηρα. O οποιος καυστηρας ζεσταινει μια λιμνη! ![]() Παράθεση:
Αρα βγαζω μια μπριζα στην ηλεκτροβανα στο καφε και μπλε καλωδιο, και την συνδεω στην μπριζα του elli? ![]() Σε ευχαριστω πολυ συνονοματε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά έχετε καταλάβει τη θέλει να κάνει ο τύπος?
Η ηλεκτροβάνα στο καφέ και στο μπλέ θα πάρει το 220 VAC. Για να ανοίξει το πηνίο της θέλει τάση στο μαύρο καλώδιο (από κάποιον ελεγκτή π.χ. θερμοστάτη). Αφού ανοίξει , απο τον εσωτερικό τερματικό διακόπτη που έχει θα βγάλει τάση στο κόκκινο καλώδιο.Η εντολή αυτή θα πάει για παράδειγμα στον ΟΝ του καυστήρα. Μπορεί να μας πει ο φίλος τι ακριβώς θέλει να κάνει ? Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για να εξηγησω τι θελω να κανω η τι εχω κανει, 3 σελιδες δεν μου φτανουν. Μπορεις να μου πεις αν αυτο που ρωταω σε απλα Ελληνικα ειναι τεχνικα εφικτο και αν ναι πως θα γινει αυτη η συνδεση (που απο οτι βλεπω εχεις ενσταση)??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν έχω καταλάβει κάτι λάθος μου το λες ------------------------- Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και ένα διάγραμμα συνδεσμολογίας για ηλεκτροβάνα Siemens. (Λίγο πολύ το ίδιο είναι για όλες τις μάρκες) Y.Γ. Αν θέλεις να θερμάνεις λίμνη θα πρέπει να έχεις και εμβαπτιζόμενο αισθητήριο νερού. Στείλε μου με P.M. το κινητό σου αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες Ευχαριστώ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ideal : 03-12-10 στις 13:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τα λεμε σε πμ αν θες. Ευχαριστω! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καφε με μαυρο μαζι
και κοκκινο με μπλε μαζι και συνδεσετα στον ελιγουελ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξέρεις την λειτουργία της ηλεκτροβάνας? Και αν ναι, ξέρεις για ποιό λόγο υπάρχει το μαύρο και το κόκκινο καλώδιο? Περιμένω τις απαντήσεις σου Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως βγαλαμε ακρη!
Εξυπηρετηκοτατος ο φιλος PKoumparelos μου εχει στειλει 2 πμ, 2 μειλ, 3 φαξ και 10 τηλεφωνα για να με βοηθησει! ![]() Να εισαι καλα Παναγιωτη!! ![]() Συμφωνα με το σχεδιο που εβγαλε ο φιλος η συνδεσιμολογια πρεπει να γινει ως εξης: Το μπλε και το καφε καλωδιο θα βγαλουνε μια μπριζα η οποια θα συνδεθει επανω στην υπαρχουσα του elliwel (αρσενικο σε θυλικο) Το μαυρο με μια προεκταση απο τον αριθμο 5 στον eliwell (902 T) και μια κλεμα θα ενωθουν. Το κιτρινο και το κοκκινο θα μονωθουν. Αν καποιος αλλος ηλεκτρολογος διαβαζει και γνωριζει καλα τον eliwell ας ριξει μια επιβεβαιωση παρακαλω. Θα τα συνδεσω, αν δεν γρψω συντωμα στειλτε.....φαι για τα ορφανα ψαρια! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ηλεκτρολογοι τις γνωσεις σας!!! | giannisqq | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 10-11-10 20:07 |
επιλογη μανομετρων κ ηλεκτροβανας | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 21-12-09 01:33 |
εγγυηση elliwel | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 13-04-08 20:46 |
elliwel μια βοηθεια | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 17-06-07 10:22 |
Συνδεση 2 λαμπτηρων | epistimon | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 31-12-05 20:12 |