|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οτι αλλο θελεις να ρωτησεις να το κανεις χωρις φοβο και εμεις καποιους πριξαμε/πριζουμε για να μαθουμε |
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη σε ευχαριστω παρα πολυ περιμενα πως και πως να απαντησεις γιατι ειχα αρχισει και αγχωνομουν....στα φυτα που σου λεω εχει κιτρινισει ενα φυλο εχινοδορους το οποιο δεν εχει κοκκινισει ακομα και το αλλο ειναι μια κρυπτοκορινα που μερικα φυλα ειναι προς το κοκκινο αλλα φαινονται φυσιολογικα και αλλα ειναι προς το καφε σκουρο
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο με φωτο μπορω να σου πω. αν κοψεις το φυλλο απο εχινοδορο το κοβεις απο οσο πιο κοντα στην ριζα μπορεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- αυριο παιρνω τα τεστακια και σαββατο το μπολι...οποτε απο δευτερα λογικα αν αολα πανε καλα θα παω για τα πρωτα μου ψαρια... λογικα το νερο θα πρεπει να καθαριστει πριν...να το καθαρισω και να βαλω μετα το μπολι η να το βαλω και μετα να το αλλαξω...επειτα ποσο θα πεσει η θερμοκρασια του ενυδρειου με την αλλαγη? και τελος κατω στο υποστρωμα εχω καποια κομματακια απο ριζες αυτα πρεπει να αφαιρεθουν η να τα αφησω? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 02-12-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
θα παρεις το μπολι και θα το ριξεις ΜΕΣΑ στο φιλτρο σε οσο πιο συντομο χρονικο διαστημα μπορεις απο την ωρα που θα το παρεις....
νερο μπορεις να αλλαξεις και πριν και μετα απλα θα πρεπει να ειναι κοντα στην θερμοκρασια που εχει το ενυδρειο σου και παντα με αντιχλωριο. οι ριζουλες ασχημες ειναι κατα την γνωμη μου βγαλτες |
|
||||
|
||||
![]()
το νερο πως θα το τη τωρα φερω στην ιδια θερμοκρασια...????/ευτυχως εχει ζεστη τωρα αλλα μετα?
μπορω να το αφησω κανενα δυο ωρες να ανεβει η θερμοκρασια???αλλα και αυτο ειναι δυσκολο γιατι εχω μια λεκανη για το νερο του ενυδρειου και αυτη φυσικα δεν κανει για το 30 τις εκατο του νερου .... το χλωριο αν το ριξω στον πρωτο κουβα και μετα ριξω αλλο νερο πειραζει? χωρις σκουπα πως βγαινουν οι ριζουλες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Νερο
ή θα το βαλεις στο δωματιο να παρει την θερμοκρασια του χωρου ή βαζεις τον θερμοστατη σου στον κουβα (προσοχη μην χαλασεις τον κουβα) ή βαζεις νερο απο την βρυση στην θερμοκρασια που θελεις. Αντιχλωριο ή βαζεις σε καθε κουβα την δοση που αναλογει για το νερο του κουβα ή βαζεις στο ενυδρειο την δοση που αναλογει για ΟΛΑ τα λιτρα του ενυδρειου Σκουπα ή κανεις μια σκουπα με ενα πλαστικο μπουκαλι 500ml (φαντα κοκακολα) και ενα λαστιχο ή μονο με το λαστιχο αλλα με προσοχη να μην τραβας και υποστρωμμα ή με μια τσιμπιδα ή με το χερι |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |