|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Αny way σήμερα στις 20:00 εγώ με τον xb307 και τον red rubin θα πάμε στο ''les amis'' για καφεδάκι.....μην αρχίσετε να γκρινιάζετε.....ένα απλό απογευματινό καφεδάκι....και όσοι πιστοί προσέλθετε.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα πάντα εν σοφία εποίησε, ο Χαραμάδας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απότι βλέπω στα ενυδρείο γνωστού μποστανα δεν πρέπει να υπάρχει άλλος χώρος.... στο μικρό μου "ότι νάναι" υπάρχει ένα τόσο δα κενό που χωρά μια, το πολύ δύο ριζούλες, εύκολο "γρασίδι" (για δοκιμή
![]() 4 και σήμερα... και επειδή θα έχουμε δρόμο μετά λεμε να μην την βγάλουμε μόνο με καφέ ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όχι και καφέ ξεροσφύρι!!!!! Έχει και κουλουράκιεάν δεν έρθει ο Χάρης!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ. Μεσα και εγω στον ψαροκαφε μετα της συζυγου μου. Το αθροισμα +2 κωλοκαθιστρες για να μη ψαχνουμε σκαμπο και χασουμε καποια φωνηεντα απο την διαλεξη του ΧΑΡΑΜΑΔΑ.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |