|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προκρούστη!!!
Θα στα κόψω τα πόδια!!! Μας έκλεισες το σπίτι με την πρώτη ακόμα προσπάθεια!!! Μπράβο ρε φιλαράκι!!!! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά μπράβο και ακόμα περισσότερα αφού είναι η πρώτη σου προσπάθεια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο!!! Συγχαρητήρια.
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σου, πολύ όμορφο!
Μακάρι και η δικιά μας πρώτη προσπάθεια να έμοιαζε λίγο στο δικό σου! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πολυ καλο.
α) ο φωτισμος ειναι μικρος αλλα ειναι καλα για αρχη. β) Απο λιπασματα θελεις νιτρικα εχεις 0 και τα φυτα θα την ακουσουν γ) Απο τα αλλα λιπασματα μην βαζεις για κανα μηνα απο την μερα που εβαλες τα φυτα και μετα να κανεις σιγα σιγα κινησεις δηλ αν θελεις να πας τελικη δοση 1μλ να βαζεις 0,25 καθε εβδομαδα μετα 0,50.... δ) Δεν κλαδευεις για κανα μηνα. ε) Οταν βαλεις αλλη λαμπα να την βαλεις να αναβει για μερικες ωρες στην μεση της φωτοπεριοδου και καθε εβδομαδα να βαζεις +15-30λεπτα. αν δεις οτι βγαζεις αλγη κανεις ενα βημα πισω στ) Για την αλγη στην μοςς με ενα ψαλιδι κοψε ολο το τμημα που εχει αλγη αλλλιως θα χασεις την μοςς (εαν παρεις αλγοφαγα δωσε λιγο χρονο να δεις αν θα την καθαρισουν αλλα αμα δεις οτι αυξανει γρηγορα κανε οτι σου ειπα πριν) Δεν εχεις νιτρικα για αυτο νομιζω πως οι αλγες κανουν παρτυ παρε και αρκετα αλγοφαγα ζ) με την λιπανση το ΕΙ χωρις να εχω κανει χρηση ειναι το καλητερο προγραμμα απο εκει και περα το ξαναβλεπουμε οταν κλεισεις τον μηνα σου. η) Για το τενελους 2 λυσεις α) Φωναζεις τον Βοκωστα β) Βαζεις Αγγελια θ) Αυτο που βγαινει απο την μοςς εαν ειναι αυτη που σου εχω δωσει εγω ειναι Riccia ειναι μια αλλη μοςς με πολυ ομορφο χρωμμα αλλα χωρισε τα πριν γινουν ενα και μετα ειναι αργα. με κουρασες πρωι πρωι |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου, να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο Γιώργο!
Μπράβο!!( ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Άντε για να μην ενοχλήσω, φέρτο την Κυριακή κι ο καφές κερασμένος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά και χαίρομαι που σας άρεσε, αν και είναι ακόμα στην αρχή.
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα και κατι δικα μου κλαδεματα μεσα στο ενυδρειο με τα δικα σου φυτα οποτε μπορει να ειναι riccia
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
Φυτεμένο ριο 125 | MINA | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 28 | 26-02-10 20:40 |
Ich σε φυτεμένο! | binational | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 13 | 17-11-06 10:28 |