|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
45 | 29,03% |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. |
68 | 43,87% |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. |
25 | 16,13% |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. |
17 | 10,97% |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον για μένα μιλάτε!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Και έχω στο νου μου άλλα 2 ενυδρεία που μπήκαν στο διαγωνισμό μόλις προ ολίγου!Τελικά,η ελληνική παράδοση της τελευταίας στιγμής δε σπάει.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο Raven θα έχει τρελαθει , θέλω να δώ πόσα ενυδρεία θα μπούν στο τέλος...
![]() Και θέλω να πώ ένα μεγάλο μπράβο για τον Raven για τον διαγωνισμό!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το δικό μου: Αποστολή 11:57 ![]() ![]() ![]() Αλήθεια!
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα θα εχει πολλη δουλεια ο Αλεξανδρος και η κριτικη επιτροπη τις επομενες μερες...Ας τους δουσουμε τον χρονο τους... Καλη επιτυχια σε ολους που λαβαμε μερος και συγχαρητηρια για την οργανωση!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο Αλεξ εχει οντως τρελαθει αλλα ειναι και πολυ χαρουμενος που ειχαμε τοσες πολλες συμμετοχες!!!
![]() ![]() Μοιραζομαι και εγω την ιδια χαρα και ευχαριστω και παλι ολους που πηραν μερος και ευχομαι του χρονου να ειναι ακομα ποιο πολλες οι συμμετοχες!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πρόλαβα και έστειλα και το δεύτερο "ξαφνικά" χωρίς να περιμένω να φουντώσουν τα φυτά που είχα κλαδέψει και αλλάξει μόλις την προηγούμενη ημέρα. Το αποτέλεσμα δεν με ικανοποιούσε αλλά δεν πειράζει όμως, γιατί η συμμετοχή είναι που μετράει. Στον επόμενο διαγωνισμό θα είμαστε καλλίτερα προετοιμασμένοι και όχι την τελευταία ώρα..
Φίλε Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για τον κόπο σου και το κέφι με το οποίο μας παρακίνησες. Η πρωτοβουλία αυτή να θεσπιστεί για κάθε χρόνο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τέτοια επιτυχία, ούτε που το φανταζόμασταν, μπράβο στον εμπνευστή/διοργανωτή και σ' όλους τους συμμετέχοντες.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |