|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αντε βρε μην μας σκας βαλε πως ειναι τωρα γιατι η φαντασια μου οργιαζει
|
|
|||
|
|||
![]()
να μην σε κραταω σε αγωνια τοτε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο το στησιμο , στο φόντο δεν μαρεσει κατι ... τα χαλίκια θα μείνουν στην θέση τους?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα χαλικια θα μεινουν.Δεν θα υπαρχει προβλημα γιατι τα συγκρατουν οι πετρες.
Αυτα που φαινονται στο κεντρο ειναι οι ακαθαρσιες απο τις γαριδες ( βγαζουν πολυ πραγμα) και μερικα χαλικια τα οποια εφυγαν οταν κλαδεψα και ξαναφυτεψα. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το φοντο ειναι καπως αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα ο ουρανός δεν μου κολλάει για φόντο υποβρύχιου τοπίου, κατά τα άλλα το στήσιμο είναι πολύ όμορφο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο και με το φόντο πίσω. Αν φτάσεις στο τελικό στάδιο το κούρεμα των φυτών θα δείχνει πολύ ωραία.
Και μην ξεχαστείς...μόλις κλαδέψεις θέλω umbrosum και micranthemoides |
|
|||
|
|||
![]()
Το φοντο δειχνει ουρανο γιατι και ολο το τοπιο προσπαθει να δειξει και να συνδυασει εικονα η οποια βρισκεται εκτος νερου.
Ειναι ασυνηθιστη εικονα ενος τετοιου φοντου αλλα και το aquascape ειναι. Πιο πολυ ηθελα να φανταζει σαν τοπιο εκτος νερου. Τωρα θα μου πειτε καλα και τα ψαρια ? ![]() Θα βαλω χελιδονοψαρα ![]() ![]() Οσα φυτα θελεις Μακη. !!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο setup για 460 λίτρα | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 06-10-10 16:55 |
setup Τανγκανίκας | theodoros | Tanganyika | 40 | 07-08-10 12:05 |
Βοηθεια με setup | Foveras | Malawi | 17 | 08-01-10 20:26 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |