|
|
||||
|
||||
![]()
εχω βαλει μια μπακοπα μια εχινοδορους μια κρυπτοκρινα μια ανουμπια και εβαλα και μοσσ σημερα(απιστευτη μποχα ) την οπια εδεσα απαλα με κλωστη σε δυο ξυλα μανγκροουβ
|
|
||||
|
||||
![]()
την ανουμπια και την μοςς την δενεις με λεπτη πετονια ή κλωστη ετσι ωστε να τα κρατας πανω στα ξυλα πετρες και μετα απο λιγο καιρο θα πιασουν οι ριζες τους
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν ειναι σωστο,εγω ανουμπιες κλπ τις πιανω με λαστιχακι στα ξυλα
|
|
||||
|
||||
![]()
λετε να μου χαλασει?
δεν μου ειπε ο πετσοπας τιποτα.... ![]() εχω κατι ξυλα αλλα εχω βαλει αλγη πειραζει να την στριμωξω μαζι της? |
|
||||
|
||||
![]()
θα χαλασει στανταρ
τι θελεις να πεις οτι εχεις βαλει αλγη???? το λαστιχακι μετα απο καμια 10μερες χαλαει.... την ανουμπια να την δωσεις μια κληση προς την προσοψη του ενυδρειου ετσι θα δωσεις βαθος στο νευδρειο και δεν θα ειναι ορατες η πετονιες/κλωστες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οποτε θα την δεσω στο ξυλο το βραδυ.... και συνεχιζω με τις ερωτησεις...αυτα τα φυτα θελουν απαραιτητα λιπασμα η co2? ------------------------- η ανουμπια εχει περιθωρια να σωθει αν την αλλαξω μολις σχολασω απο την δουλεια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη eimaste aR21rwstoi : 30-11-10 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρχαριος και εγω | manthos333 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-09-10 01:29 |
αρχαριος | ceclor | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 07-09-10 19:49 |
Αρχαριος ψαχνει | manosek | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 12-03-09 19:33 |
αρχαριος....πως να αρχισω | geokourou | Greek Aquarist's Boards | 10 | 15-03-08 19:20 |
Αρχαριος - Αρχαριος - Αρχαριος | ntzianam | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 16-10-07 15:25 |