|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ ξεαχωθηκα γιατι εγω δει κατι σκυλια με περιλεμια στις ακρες των δρομων !!!
Αν ειναι λαδι δοκιμασε βενζινη ή οινοπνευμα (καλυτερα το 2ο ) για να διασπασεις το λαδι και να καθαρισει! Μπορεις να το αερωσεις και με νερο αλλα μεχρι αναλογια 70(οινοπνευμα) /30(νερο)
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τον δικο μου με αυτο τον πλενω 13 χρονια με betadine σαμπουαν. Πιο σιγουρο δεν γινεται
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λαδια που τα βρηκε σε συνεργειο αυτοκινητων πηγε βολτα?
![]() Φιλος οτι και να κανεις το λαδι δεν βγαινει....τι ρατσα ειναι? Αν εχει μακρια τριχα κοψιμο τοπικα η τουφα με το λαδι...αν εχει κοντη τριχα πχ ο *λεκες* ειναι στο ποδι παλι προσεκτικο κοψιμο της τριχας με ψαλιδακι η *ξυρισμα* με κουρευτικη μηχανη χωρις σκαλα.. (σαμπουαν της FARCOM κομμωτικης με πικραμυγδαλο ειναι το καλυτερο ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λιον παρε ενα τηλ τον κτηνιατρο σου καθως μπορει να παρεις ο σκυλος και καποια αγωγη για να μην παθει δερματοπαθιες . Αυτος θα ξερει 1000% με τι μπορεις να τον καθαρισεις. Εγω πλενω τον σκυλο με Jonson
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα σαμπουαν ανθρωπινα ή μη με ουδετερο ΡΗ κανουν ...
|
||||
|
||||
![]()
three were singing and two were dancing
|
|
||||
|
||||
![]()
and one tried to clean his dog
|
||||
|
||||
![]()
καπου ειχα δει οτι το λαδι βγαινει με λαδι... δοκιμασε ελαιολαδο, μετα μπανιο με απορρυπαντικο για τα πιατα (πχ palmolive, οχι πλυντηριου πιατων), και μετα με το σκυλοσαμπουαν του.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με δυνατό ήχο από Eheim 2217 | infodigger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 44 | 31-03-10 19:18 |