|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απορώ γιατί δεν αφήνετε να μιλήσουν αυτοί που ξέρουν να μιλήσουν , όπως ο george και βιάζεστε να απαντήσετε για πράγματα που δεν τα γνωρίζετε .
Πάντως κάτι απλό που έχω για εσάς είναι : Γιατί δεν με ενημέρωσε κανείς για τις υποψηφιότητες εφ όσων είμαι και εγώ μέλος ; Γιατί επειδή είμαι του ΑΖ ; Υγ. Ποιο πάνω έπεσαν κάποια υπονοούμενα οτι το Aquazone χρηματοδοτήται απο τα καταστήματα . Λόγω του ότι δεν το ξέρετε , έχει κατατεθεί μήνυση γι όποιον διαδίδει ψευδή στοιχεία για αυτό το θέμα .
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιώργο , άλλο ρώτησα ποιες είναι οι υποψηφιότητες .
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει επίσημη ανακοίνωση
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταματη ασε τις μυνησεις και αρχισε τις απαντησεις!!
![]() Ποιον απειλεις ακριβως - παλι μονο εσυ ξερεις!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να ρίξουμε λίγο τους τόνους παιδιά ;
Το άλλο Σάββατο είναι η ΓΣ....ας είναι όσα περισσότερα μέλη του ΠΣΦΕ εκεί και να θέσουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. |
|
||||
|
||||
![]()
ασε να τεθουν και εδω...δε μπορουμε ολοι να ειμαστε στη γσ..λογω αποστασης.
![]() εγω περιμενω παντως ακομη καποιες απαντησεις απο το Σταματη.... Παράθεση:
καθε 3 και λιγο εχει ορεξη καποιος να ταραξει τα νερα....προσωπικα οσο εχω χρονο και διαθεση θα του απαντω.... το χομπυ ειναι για χαλαρωση...αλλα αν ηταν μονο αυτο θα ειχαμε ολοι τα ενυδρεια μας και τιποτα παραπερα...ο συλλογος ομως οργανωθηκε γιατι καποια πραγματα δε μπορουν να γινουν απο μοναδες ανθρωπων. η αναγνωριση ενος επισημου συλλογου ως νομικο προσωπο ειναι πολυ σημαντικο...οποτε δε γινεται να αφηνονται ολα στη μοιρα τους....
|
||||
|
||||
![]()
το μονο που γινετε αυτη τι στιγμη ειναι να δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις για τα φορουμ και τον κοσμο τους (ολοι μας ξεκινησαμε για να χαλαρωνουμε με το χομπυ που εχουμε διαλεξη και οχι να δημιουργουμε προβληματα)καλο θα ειναι να αφησετε τα πραγματα στην μοιρα τους χωρις να τα χειροτερευουμε ακομα και εαν θελουμε να κανουμε καλο,μεχρι να βρεθουν οι λυσεις απο τους leaders να τα πουν και οτι προκυψει!!!
συγνωμη για την παρενθεση!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() εσυ βαλθηκες να μας τρελλανεις σημερα... αυτα που ρωτησα εγω στο ποστ 91 δε θα τα απαντησεις??
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τα υπολοιπα δεν θα σχολιασω, απλά γιατι τοσα χρονια δεν εχει φερει κανενα αποτελεσμα. Ξερουμε πολυ καλα ολοι οι παλιοι οτι εχει ραγισει το ποτηρι κι οτι κινησεις και να γινονται κατα καιρους ειναι απλα τυπικες. Θα μπορουσα να πω πολλα αλλά δεν εχω καμμια ορεξη να ξαναγινει μια απ τα ιδια οπως παντα, γιαυτο παρακαλω αν θελετε ολοι να το σταματησουμε εδω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο "τω καιρω εκεινω" τα περισσοτερα μελη στα φορα δε γραφουν καν...ζητημα και αν εχουν ενυδρεια....(οχι πως εχει σημασια).... ποιος θυμαται...ποιος νοιαζεται...μετρημενοι στα δαχτυλα.... εμεις δεν ενδιαφερομαστε και θελουμε εναν ΠΣΦΕ να αγκαλιαζει ολα τα μελη του....αλλα προφανως καποιοι δυσκολευονται να απαγκιστρωθουν απο το παρελθον. ας ζησουν αυτοι με τα φαντασματα τους και ας ξαναυπενθυμισω το θεμα μας που εχει ουσια και ειναι η στηριξη του συλλογου.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
+1000... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποπο κλασικη ελλαδα 10μελη σε εναν συλλογο 100 καρεκλες και 200πισωμαχαιροματα
πφφφφφφφφφφφφ |
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάλι μπάχαλο έγινε ,για να τακτοποιηθούν τα πράγματα φωνάξτε το ΔΝΤ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΛΛΑΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΣΤΑ Σ...Α. |
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ μου....ετοίμασε τα τανκς.
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον panos-alex/polis και θα παρακαλεσω ολοι εμεις που αποτελουμε τα νεα μελη να προσπαθησουμε για το καλο του συλλογου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τα γραφεία μας ξανάνοιξαν! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 14-11-09 15:53 |
Κλείσιμο φίλτρου | greg84 | Malawi | 2 | 24-01-09 13:11 |
Διάθεση Νιτρικού Καλίου (ΚΝΟ3) από τα γραφεία του συλλόγου | Liolios | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 27-03-06 15:21 |
Κλείσιμο CO2 το βράδυ | Christodoulos Diamantidis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-12-04 09:47 |