|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω πει μια φίλη να έρθει καποια στιγμή να μου πλύνει τα πιάτα (γιατί εγω ο ανεπροκοπος εχω προμηθευτεί πλαστικά πιατα κ πιρούνια) οπότε θα την "αγγαρέψω"! :P
Ευχαριστώ Σπύρο για τις πληροφορίες. Αλλα βγαίνουν ποτέ απο το καβούκι όταν είναι εκτός νερού; |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα για ένα σαλίγκαρο που έχει κάτσει εδώ και 3-4 μέρες έτσι τι γίνεται;
Κινείται, αλλα λίγο μόνο; Μήπως θέλει ροδάκια για να μπορεί να μετακινείται. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δλδ αυτά τα δύο είναι κοπελιές;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι νομιζω
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι το εσωτερικό απο τα δύο και η άλλη φωτογραφία το τρίτο που δεν είναι και πολύ καλα. Το καβάλησε και ένα planorbis
![]() ![]() ![]() Ελπίζω να μην πέτυχα 3 στα 3 θυληκά ρε γμτ... ![]() Μηπως να γράψουμε ενα αρθρο ρε συ Σπύρο να μας το πινναρουν; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snail | harris samos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 14-08-09 19:25 |
apple snail | aaaooll | Σαλιγκάρια | 3 | 19-11-07 20:02 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail RIP ? | abrous | Σαλιγκάρια | 7 | 04-01-07 09:34 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |