|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αμα μπορεις να παρεις μπουκαλα να την παρεις
|
|
|||
|
|||
![]()
απλα δεν ειναι μονο η μπουκαλα θελει και μανομετρα+ ηλεκτρικη βαλβιδα+hp controler+ διαχυτηρα..με excel δεν θα εχω καμια τυχη?
![]() απλα ειπα να μην μπλεξω με πολλους παραμετρους ... ------------------------- Παράθεση:
ενω με το excel 1ml στα 40 λτ καθε 2 μερες αρα 10 ml 182 μερες 47,7 ευρω το χρονο το ζητημα ομως παραμενει εαν κανει εστω και περιπου την ιδια δουλεια ..που μαλλον δεν κανει ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη polis2006 : 27-11-10 στις 19:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
excel Θελεις καθε μερα και σε καθε αλλαγη νερου ειναι πιο μεγαλη η δοση το co2 παει κανενα 100ρικο σε αγγελια ο εξοπλισμος και μετα περιπου 6-7ε το γεμισμα αλλα κανει και πολυ πιο καλη δουλεια
|
|
||||
|
||||
![]()
...και αν λειπεις σε διακοπες,ποιος θα σου ριχνει excel στο ενυδρειο??αν μπορεις παρε μπουκαλα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε παρε μπουκαλα,μανομετρα και ριξτο σε κανα κυκλοφορητη για διαχυση.Απλα παρε μεγαλη μπουκαλα.Εγω εχω 10κιλη και κραταω1,5-2 χρονια και οταν την γεμιζω πληρωνω 15 ευρω.Κοντρολερ αν δεν βγαινεις οικονομικα μην παιρνεις.Εγω δεν ειχα ποτε μου και δεν ειχα και προβλημα.Ουτε ο Γιαννης απ οσο θυμαμαι εχει....
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις ΡΗ κοντρολλερ και εγω νομιζω οτι η ηλεκτρομαγνητικη ειναι τζαμπα χρηματα
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπουκάλα-Ηλεκτρομαγνητική-Controller και λύνεις το πρόβλημα
απο εκει και πέρα το μεγάλο ζήτημα είναι η διάχυση.....αν δεν γίνεται σωστά, η μπουκάλα θα κρατάει 1 μήνα το πολύ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
flourish excel | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 02-04-08 21:55 |
seachem flourish excel | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-10-07 17:01 |
Λιπανση με Flourish EXCEL | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 12-03-07 20:45 |
Αλγη και Flourish excel | abrous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 06-02-07 09:53 |