|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γινετε γινετε για κοιτα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42123 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ.... Και εγώ σήμερα επισκέφτηκα σπίτι συγγενών μου (βλ. Στέλιος)
![]() ![]() ![]() Συγνώμη που το πόσταρα εδώ κύριε Γιώργο, αλλά ευτυχώς είναι εντός θέματος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα επέμβω λίγο στο πόστ σου φίλε γιατί έχω μία ερώτηση μόνο για τα emersed. ο τεχνιτός φωτισμός που θα έχουμε πρέπει νά ναι απαραίτητα δυνατός και συγκεκριμένου φάσματος?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φίλε dizio ο φωτισμός δεν χρειάζεται να είναι πολύ δυνατός βέβαια εξαρτάται το μέγεθος και πιο συγκεκριμένα το ύψος του δοχείου που θα βάλεις τα emersed καθώς και τις απαιτήσεις των φυτών. Πιστεύω πως 6.500-7.100 kelvin είναι ικανοποιητικά. Σε μικρά ενυδρεία 30 και 40 λίτρων χρησιμοποιώ λάμπες Τ8 ή PC daylight 15 watt και 18 watt αντίστοιχα.
|
||||
|
||||
![]()
με daylight που το ξεκίνησα πάνε μιά χαρά. αλλά πρίν είχα μία pl-c 11w στα 2.500 νομίζω και τα φυτάκια άρχισαν να χαλάνε...αλλά τώρα όλα οκ
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 107 | 09-12-11 02:08 |
πρωτη παρουσιαση!!! | johnbaz | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 04-05-10 20:58 |
Μια πρωτη γευση.... | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 60 | 18-05-09 17:03 |
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ | kalomoiris | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 46 | 11-05-09 14:11 |
μια πρωτη ιδεα! | nikitasp | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 23-11-07 01:37 |