|
|
||||
|
||||
![]()
(εδω το ειχα διαβασει)
Πιατακι με ταμπλετα φαγητου στον πατο του ενυδρειου και καπακωμα με αλλο πιατακι απο πανω αλλα ισα ισα με ενα μικρο ανοιγμα να χωραει σαλιγκαρακι... Το πρωι βγαζεις το πιατακι με σαλιγκαρακια μεσα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο πιθανο ειναι οτι ταιζεις πολυ..
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ thanx.το εβαλα ηδη σε εφαρμογη.εβαλα ταμπλετα για γατοψαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και εγώ μόλις το έμαθα στο δικό μου θέμα υπάρχουν και τα anentome helena πουτα τρώνε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα helena δε μοιαζουν με τα melanoides tuberculata?ιδια μου φαινονται...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι σαλιγκαρι μασουλαει εδω? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε τοτε δεν ξερω τι σαλιγκαρια εχω(λαθρεπιβατες φυσικα).νομιζα οτι ηταν melanoides αλλα μηπως ειναι helena?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω ειδα οτι στο οξινο περιβαλλον οι λαθρεπιβατες
![]() Δεν ξερω τι ψαρακια εχεις αλλα τα φυτα δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα για τιμες ph 6 και κατω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα και εγω προβλημα και εβαλα helena.Μπορω να πω οτι εκανε και κανει ολυ καλη δουλεια, πλεον βλεπω ελαχιστα σαλλιγαρια, το μονο προβλημα μπορει να ειναι οι γαριδες και περισσοτερο τα μικρα ειδη που δεν εχει διαπιστωθει ακομα αν οντως τους την πεφτει. Αααα και ενα ψαρι παιζει που τα καθαριζει!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υπερπληθυσμος!!!!!!!! | taspan78 | Ζωοτόκα | 13 | 28-06-10 22:10 |
Υπερπληθυσμος Red cherry και συνεπειες. | Raven | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 27 | 02-04-10 00:37 |