|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ερε κατι στοματα που πρωτα θα κρεμασουν τα σαγονια και μετα θα κλεισουν σιωποντας....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
λιγο ακαλουποτα ειναι αλλα αυτο ειναι θεμα γουστου αν εχεις προβλημα απο τα λιτρα τοτε φτιαχνεις ξυλινο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορεις να φτιαζεις οτι θελεις και οπως το θελεις... ![]() ![]() ορεξη χρειαζεται!!! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δε με καταλαβες αλλη χαρη εχει το γυαλινο αυτο λεω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι ομως αν τα δεις απο κοντα ειναι διαφορετικα...
αλλα οπως ειναι γουστα ειναι αυτα, και τσεπες... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για πες και την λυπητερή τώρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια από εμένα πολύ ωραίο ενυδρείο. Αλλα θεωρώ ότι το πιο σημαντικό είναι η χαρά της δημιουργίας (έρευνα, σχεδιασμός, κατασκευή) και το μεράκι σου, και για αυτό αξίζεις πολλά μπράβο
![]() Καλογέμιστο και ελπίζω να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια...
![]() οσο για το τι μου κοστισε θα τα κανω μια σουμα και θα σας πω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε την ...καθιστός όμως!
![]() ![]() Μη δεις απότομα το αποτέλεσμα! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μεγάλη τηλεόραση, το τηλεκοντρόλ της που είναι χα,χα,χα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!! εκανα εναν λογαριασμο για το ενυδρειο.
μου βγηκε χωρις το τζαμι 280 ευρω. και λεω χωρις το τζαμι γιατι η τιμη παιζει απο πολη σε πολη και απο μαγαζι σε μαγαζι... + οτι εγω πληρωσα και τα μεταφορικα για να μου ερθει... ![]() ![]() μπηκε η αμμο μεσα και ειπα να ανεβασω φωτο... λετε να την σκουρινο λιγο την αμμο η να την αφησω ετσι??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πόπό ομορφίες!Χίλια μπράβο!!!!!!!!Πεζει άμα την σκουρίνει λίγο να δένει περισσότερο με τις πέτρες αλλά είναι και λίγο ριψοκινδυνο!!!!
|
||||
|
||||
![]()
και δεν θα ειναι τοσο ορατες οι ακαθαρσιες!!!!σουπερ παντος...
|
|
||||
|
||||
![]()
280 ευρο?????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() νομιζω οτι η αμος ειναι μια χαρα αλλα ειναι γουστα αυτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
και οπως βλεπω και εσυ σαν και εμενα δεν ανταξες να τον δεις ολο τον αγωνα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω!!! για τις ακαθαρσιες μπορει να βαλω και ενα κυκλοφοριτακι οποτε να μην εχω καθολου. το θεμα ειναι να τα κανω ολα ενα χρωμα η να αφησω την αμμο να διαφερει λιγο...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω λεω να αφησεις την αμμο ως εχει...εξαλλου με το που θα βραχει θα σκουρηνει ενα τονο.
![]() βρεξε λιγη σε ενα κυπελλακι να δεις το τελικο αποτελεσμα
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να το δουμε γεματο... Πολυ οικονομικη η κατασκευη και παλι μπραβο!
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εχω ακρη για τζαμια
α ρε θαναση α ρε θαναση δε μου το πες κι εγω ουτε που σκεφτηκα να σου στειλω ενα πμ 2 χ50χ70 ενυδρειο γιαλινο 300 τα τζαμια του και κανα 50 συλικονες
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!
Χαρη που να ξερω οτι εχεις ακρες???? τωρα εγω το εφτιαξα, αν καποιος αλλος καλο ειναι να σου πει... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλα για την τιμη ειναι γνωστο ποσο οικονομικη κατασκευη ειναι.
Σημερα πρεπει να το γεμισεις οποσδη και δηποτε!! Δεν σε περνει αλλο....κανεις κακο που ασχολεισαι με τη διακοσμηση σε αυτη τη φαση της κατασκευης του ενυδρειου η οποια ακομη δεν εχει τελειωσει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! παιδια αυτην την στιγμη ξεκινησε να γεμιζει νερο το ενυδρειο...
η αληθεια ειναι οτι χαιρομαι πολυ αλλα συγχρονος εχω αγχος ![]() ![]() ![]() πρωτη φορα γεμιζω μεσα στο σπιτι μια τοσο μεγαλη κατασκευη και ουφφφφφφ σκεφτομαι να μην το γεμισω ολο σημερα, να γεμισω το 1/3 και αυριο παλι... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εχει και παντζουρια χαχαχχαα
![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ελπιζω να πανε ολα καλα και να το χαρουν τα ψαρακια σου και εσυ!! Ωρε ενα δισκοενυδρειο που θα γινοταν ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ακομα γεμιζεις ??????????? αντε που ειναι ?
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ή εχει παρει μια σφουγγαριστρα και μαζευει νερα :Ρ
χιουμορ κανω :ρ |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια το ενυδρειο το γεμισα μεχρι την μεση και το αφησα....
σφουγγαριστρα δεν εχω παρει... αλλα εχω βαλει ενα αλφαδι για να ξερω τι γινετε.... ![]() ![]() αυριο το συνεχιζω το γεμισμα και θα σας ανεβασω και φωτο... ------------------------- καλησπερα παιδια!!!! ξεκινησα να βαζω νερακι και σημερα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 27-11-10 στις 17:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα,πολυ ωραιες φαινονται οι πετρες!!ωραια αποχρωση βγαζουν με το νερο!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 91 (0 μέλη και 91 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου | johnli | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 25 | 06-04-10 21:30 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Τελος ξυλινου ενυδρειου | ANEMOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 11-10-07 20:23 |
Κατασκευη ενυδρειου | Αλεξανδρος Κοντος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 27-08-07 12:21 |
Κατασκευη Ενυδρειου | dmgmdmgm | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 17-04-06 15:11 |