|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
1η, 2η και 3η απο αριστερα για τα mbuna ειναι μια χαρα. απλα εφοσον θελεις και labs-mainngano ριχνε και λιγη γαριδα που και που
![]() για τα μουλτι η tanganyika ειναι οτι πρεπει...και καμια φορα τη βδομαδα ριχνε και spirulina 36%. καλο κανει σε ολα η σπιρουλινα...(οπως και στον ανθρωπο, προσωπικα δινω σπιρουλινα σε ολα τα ψαρια μου) η τελευταια τροφη δε μπορω να καταλαβω ποια ειναι....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ για mbuna ρίχνω εναλάξ τις 2 πρώτες, μια φορά την εβδομάδα spirulina και βάζω σπόντα μια δυο φορές την βδομάδα γαρίδα.Αυτή τη γαρίδα που λές τί ενοείς, για explaiin more γιατί είμαι αμπιστεφταμπλι ασχετος!!!! Για τα μούλτάκια ρίχνω την τανγανίκα και πάλι μια φορά την εδομάδα σπιρουλίνα. η ακριανή είναι αυτά τα πέλετσ που κολάνε στο τζάμι.Λογικά κάνουν και για τα 2 ε; Καμια πρόταση για να γίνει πιο ολοκληρωμένη η διατροφή;Η είμαι καλυμένος με αυτά; ------------------------- Καλησπέρα.Τα προβλήματα καλά κρατούν .Όχι που δεν θα κρατούσαν δλδ την γκαντεμιά μου μέσα.Το σωλήνα στο φίλτρο κατάφερα να τον κάνω να πηγαίνει ευθεία προς τα πάνω βγάζοντας τον θερμαντηρα έξω από το ντουλαπάκι αλλά η ροή και πάλι μου φαίνεται λίγη.Ήμουν από τους πιο θερμούς υποστηρηκτές των sun sun αλλά μου φέναιται θα ταχθώ εναντίον.Αποκλείεται αυτή η ροή να είναι 1000λίτρα την ώρα.Εκτός αν έχουν ποιο χονδρό σωλήνα από άλλα φίλτρα και η κυκλοφορία είναι η ίδια αλλά αυτό που βλέπεις στο σπραθ μπαρ να βγαίνει σε μπερδεύει. Πρόβλημα δεύτερον Σήμερα το απόγευμα που γύρισα πό την δουλεία είδα κάμποσα από αυτά τα σαλιγκάρια πουτ φαίνονται στην φώτο.Μάλον ήρθαν μαζί με τον αραγωνίτη και δεν τα πήρα πρέφα.Από το απόγευμα μέχρι τώρα έχω βγάλει καμπόσα αλλά είναι λές και τα γεννα η άμμος.Τι να κάνω;Είναι βλαβερά;Πώς τα ξεφορτωνομαι; ![]()
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 26-11-10 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Φτανει το λαστιχο σου να κανεις μια δοκιμη και χωρις τον θερμοστατη για τη ροη?
Οσο αφορα τα σαλιγκαρια πιο πολυ *αισθητικο* ειναι το θεμα απο οσο ξερω και οχι βλαβερο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγκεκριμένα σαλιγκαράκια μπαίνουν και ανακατέβουν την άμμο. Χρησιμοποιούντα σε πολλά τροπικα και ασιατικά ενυδρεία για να μην δημιουργούνται αναερόβιες περιοχές. Μπορει να τσιμπήσουν κανένα φυτάκι, αλλα εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα αφου... δεν έχεις φυτά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αισθητικά δεν μου αρέσουν πάντως απότε θα προτιμούσα να τα αφαιρέσω κάπως.Είχα ακούσει για κάτι σαλιγκάρια κανίβαλοθς.Κάνουν δουλεία με αυτά!
------------------------- Έκανα και πάλι τα ίδια .Εβγαλα ένα βίντεο το spray bar και θα το ανεβάσω σε λίγο να μου πείτε!
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 26-11-10 στις 23:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω σου λέω. Η ονομαστική ροη ειναι τουλάχιστον 3πλασια απο την πραγματική.
Ναι υπάρχουν τα σαλιγκάρια που λές. Ονομάζονται antenoma helena. Αμα βάλεις 2 στο ενυδρειακι θα είσαι μια χαρά. Απλα μετά απο λίγο θα πρέπει να τα βγάλεις γιατι δεν θα βρισκουν τροφή. Θα πρέπει να ρίχνεις πρωτεϊνική τροφή ειδικά γι'αυτα. Βαλε μια αγγελία να δανειστείς 2-3 για 1-2 βδομάδες να στα καθαρισουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Το ελάφροσα λίγο από υλικά σήμερα και δεν είδα διαφορά απότε μάλλον όχι!
If you're doing it, do it right!!!!! Beaver's Crazy Reef My RES Aqua Terrarium Μουλτοβιότοπος R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope R.I.P 350 Λ Malawi Mbuna Biotope Vol2. R.I.P Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crazy_Beaver : 26-11-10 στις 23:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πρέπει να είναι 1000 λίτρα αυτο...! Αμα κλείσεις μερικές τρύπες π.χ. με σιλικόνη πάντως, θα αυξηθει η ταχύτητα με την οποία βγαίνει το νερό απο τις υπόλοιπες.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
![]() (σιγουρα δεν ειναι θεμα τακτοποιησης υλικων?)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |