|
#1
|
||||
|
||||
![]()
η φαρμακευτικη δε ξερω αν εχει αλλη καθαροτητα, ενω η μαγειρικη αλλη...παντως τη μαγειρικη χρησιμοποιω...διττανθρακικη σοδα ειναι και αυτη και ποτε το παραμικρο προβλημα...
η διαδικασια ειναι πολυ απλη....διαλυεις σε ενα ποτηρι νερο ενυδρειου τη σοδα και μπλουμ....το ποσο χρειαζεται λιγο φλου..θα σου το πουν οι μετρησεις...αν θυμαμαι καλα 1 κουταλακι του γλυκου στα 30 λιτρα ανεβαζει το kH κατα 2 μοναδες...
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|