|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου δεν έχω ιδέα αλλά είναι υπέροχο!Συγχαρητήρια,να ρώτήσω εγώ κάτι τώρα ο άσχετος.Αύτο ΄θεωρείται υψηλών απαιτήσεων.Αυτα που έχεις μέσα είναι sps -lps μαλακά;Για πείτε τίποτα εσείς οι σχετικοί να μαθαίνουμαι και εμείς οι άσχετοι μιας και όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού μας έχουμε κάτι τέτοιο!
|
||||
|
||||
![]()
Τα σπας! Είναι ένα πραγματικό όνειρο! Πόσο καιρό το τρέχεις γιατί δίνει αμέσως την εντύπωση ενός πολύ ώριμου ενυδρείου! Φτου φτου φτου να μην στο ματιάσω κιόλας! Μόνο αν μπορείς επειδή παρακολουθώ συνέχεια το θέμα σου, όταν ανεβάζεις φωτογραφίες, κυρίως των κοραλλιών σου, βάζε και κανένα όνομα από κάτω, να ξέρω κ εγώ τι θέλω! Γιατί περιττό να σου πω ότι τα θέλω όλα!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το ενυδρειο τρεχει περιπου 7-8 μηνες..... θα προσπαθησω να γραφω τα ονοματα των κοραλλιων αλλα αν θες ρωτας για οποιο δεν ξερεις..... |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο πανεμορφο, μπραβο για την προσπαθεια και οταν μεγαλωσουν λιγο και τα sps θα γινη ζουγκλα..
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
παμε για 270 λιτρα reef | alan boy | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 14-07-09 22:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |
REEF 300 ΛΙΤΡΑ | AΠΟΣΤΟΛΗΣ | Reef | 7 | 20-01-07 01:11 |