|
|
|||
|
|||
![]()
Να παράφαγε δεν πιστεύω, από τότε που το πήρα δεν ήρθε για φαγητό.. Μάλλον στρες αφού κ τα άλλα δείχνουν ΟΚ. Αύριο-μεθαύριο θα αλλάξω λίγο νερό (κακό δεν κάνει, σωστά?) κ βλέπουμε. Ελπίζω για το καλύτερο! Ευχαριστώ παιδιά
|
|
|||
|
|||
![]()
Nαι η αλλαγη δεν κανει κακο...αν το κρνεις οτι χρειαζετε καντου!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ποσα ψαρια εχεις συνολικα στο ενυδρειο σου????
|
|||
|
|||
![]()
Έχω 8 barbs. Έκανα μια αλλάγή χθες και νομίζω πάνε καλά. Αλλά τα παρακολουθώ στενά!!! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Τα ψάρια όταν αγχώνονται πάνε και στριμώχνονται στη γωνία του ενυδρείου δίπλα στο θερμαντικό (είναι το πιο σκοτεινό σημείο). Η θερμοκρασία είναι συνεχώς 25-26 C, δεν πιστεύω να πηγαίνουν εκεί γιατί θελουν περισσότερη ζέστη?
|
|
||||
|
||||
![]() Τα ψάρια όταν αγχώνονται το ειπες μονος σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι κανουν και μενα μετα απο αλλαγες νερου η οταν αναβω τα φωτα καμμια φορα....ειπαμε ειναι χεστες ....τζαμπα το ονομα....η θερμοκρασια που λες δεν παιζει ρολο...απλα εχουν βρει το σημειο αυτο........εμενα πανε και κρυβονται στις πισω γωνιες...μισα απο εδω μισα απο εκει......αλλα μετα απο λιγο ξεμυτανε παλι.....
|
|||
|
|||
![]()
Ναι, τζάμπα μάγκες. Θα βάλω κανα φυτάκι ακόμα να κρύβονται και από την άλλη βδομάδα θα πάρω πάλι ένα πράσινο τιγράκι γιατί αυτό που χει μείνει όλο τσιμπιές τρώει. Τουλάχιστον προς το παρόν φαίνονται υγιή (χεστες αλλά υγιή!!)
------------------------- ..Έχουν αρχίσει και μου τη δίνουν τα πράσινα τιγράκια. Σήμερα βρήκα και το δεύτερο πεθαμένο, ενώ χθες ήταν μια χαρά (αν εξαιρέσουμε οτι ήταν λίγο μελαγχολικό από τότε που πέθανε και το άλλο). Όλα τα άλλα ψάρια είναι μέσα στην τρελή χαρά. Αγόρασα φυτά, γιατί με τα καινούρια ψάρια δεν είδα προκοπή! Μου φαίνεται οτι η παρτίδα που είχαν στα PetCity ήταν χάλια. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο pet shop? Μένω Καλλιθέα, αλλά οτιδήποτε σχετικά κοντά (ν.προάστια) και αξιόπιστο θα το προτιμούσα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ral : 01-12-10 στις 19:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω ένα ψάρι που ... | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 19-12-08 18:38 |
Χάνω και 3ο ψάρι | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 31-10-08 16:01 |
Τί ψάρι σε 5 λιτρα | betta-friend | Bettas | 30 | 04-01-08 11:45 |
Μην γελάσετε. Έχασα ένα ψάρι! | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 07-10-04 20:01 |
Ick σε ψάρι ick και στο νερό? | moogy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 09-04-04 11:31 |