|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πάμε μαζί! (όχι να ζητιανέψουμε! Ρίζες να πάρουμε!)
|
||||
|
||||
![]()
Εκδρομη στην Λητη??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω λεω και ξυλα και πετρες ! νερο βρυσης, χωρις διοξειδια και λιπασματα. Χαμηλο εως μετριο φωτισμο.Απο φυτα μονο φτερες, μος και 2-3 ειδη κρυπτοκορινες. Αμμος κατω, ξερα φυλλα και μιμηση Ασιατικου βιοτοπου. Για ψαρια πας σε Ασια/Ωκεανια μερια και εχει πολλα ειδη που ζουν σε σκληρο νερο.
Ενα ενυδρειο με ομορφια αγριου βιοτοπου, ευκολο στη συντηρηση και οικονομικο και με μεγαλη ποικιλια ψαριων να διαλεξεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() tsoum πέρασες στην σκοτεινή πλευρά, εκεί κάτω στα Γιάννενα?? Μη σε πετύχω, θα έχεις το τέλος της Κυρα-Φροσύνης. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου είπα να μην διαβασεις, αλλα εσύ δεν άκουγες! :P
Ε κοίτα. Εχω το 70αρι φυτεμένο αμαζονιακό και το180αρι αφρικάνικο! Ειμαι κάπου στην μέση! Με έφαγαν όλοι εδώ κάτω με τις κιχλίδες! Αλλα πές: αυτά εδω τα ψαράκια δεν είναι πανέμορφα; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όλγα άσε τον Αλέξανδρο να λέει και βάλε κανένα καστράκι ή καλύτερα κανένα μαντρί. Έχουν πέραση αυτά σήμερα
![]() ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...8&postcount=22
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 25-11-10 στις 15:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ολγα follow your heart κοριτσι μας... |
|
|||
|
|||
![]()
Σε σχέση με αυτά:
πολύ χάλι. ![]() Α μη ξεχάσω, αν το κάνεις Ασιατικό, πρέπει να βάλεις και Κινέζικο φίλτρο, αλλιώς δεν θα είναι βιοτοπικό. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για λέγε.... Έχω ένα 125άρι (Rio Juwel 125) που περιμένει πότε θα έρθει από 4 έως 12 Δεκεμβρίου που αδειεύω....
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Αλεξανδρε,δεν με βλεπεις την κακομοιρα που με εχει φαει η αναποφασιστηκοτητα?????τοσες μερες πηγαινω απο νταμαρι σε Αμαζονιο..ηρθες να με αποτελειωσεις???
![]() Βασικα δυσκολευομαι να αποφασισω γιατι δεν τα εχω δει ποτε απο κοντα στημενα και προσπαθω απλα να τα φανταστω,πραγμα που δεν μπορει να γινει,τουλαχιστον με τις συμπεριφορες των ψαριων..ουφφφ,ψαχνω βιντεο,εικονες,πληροφοριες.. ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |