|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω ενα ενυδρειακι 50λιτρα κανει?
εχω μεσα guppies αν κανουν τα λιτρα θα τα βγαλω. το θεμα ειναι πως ποιανεις την μανα.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως αυτο ειναι προβλημα...Προπσαθησε το βραδυ αν γυρισεις απο βολτα αργα μηπως το πιασεις.Ναι και εγω σε τετοιο εβγαζα μικρα.Βαλε τρεςι τεσσερις πετρες και αρκετα φυτα, μην τα χωσεις στο χωμα αστα να επιπλεουν καλυτερα για να αποφευγεις τ πολυ φως.Εγω επισης δεν ειχα χωμα μεσα γιατι θεωρω οτι δεν χρειαζεται και κραταει βρωμα ,συνεπως αμμωνια που δεν τ θελεις γι αυτους τους πρωιμους οργανισμους, οσο και αν το καθαρισεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
ρε συ εγω τα gupppies τα εχω σε φουλ φυτεμενο με 6 ποντους ελαφρυ υποστρωμα
και εχει μεσα αρκετη βρωμια που δεν καθαριζετε. αλλα οποτε μετραω εχω 0 αμμωνια
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα κυριως ειναι με τα υπολειματα τροφης γιατι δεν τρωνε οσο τους ριξεις και ετσι μενει πανω στο χωμα και απομακρυνετε πιο δυσκολα.Για να σε κανω να καταλαβεις εγω ειχα σκετη γυαλα με επιπλεοντα φυτα ρουφηχτρες νιτρικων για να ρουφουν οτι νο3 μενει.Οταν ταιζα μολις τελειωνα εκανα σιφωναρισμα και αφαιρουσα οτι εμενε και λιγο νερο μισο κουβα περιπου.Μην σε αγχωνω ομως.Τα ψαρια αυτα ειναι σκυλια και δεν εχεις ιδιαιτερο προβλημα ακομα και στο κυριως ενυδρειο αν τα αφησεις ισως βγουν τα πιο δυναμικα και δυνατα εαν και μονο υπαρχουν αρκετες κρυψωνες.
|
|
||||
|
||||
![]()
κρυψωνες εχω και θα βαλω και αλλες
το προβλημα ειναι οτι στο κυριος ενυδρειο εχω και 3 μικρα maingano 3cm και τα ατιμα χωνονται παντου και θα τρωνε τα μωρα. ετσι την επαθα με τα λαμπιντο οταν ειχα διαφορετικες γεννες και μεγεθη. εκτος αν τα βγαλεις πραγμα πολυ δυσκολο.
|
||||
|
||||
![]()
Μίμη μην αγχώνεσαι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω βαζω στην αποχι μου λιγο τροφι και πιανο οπιο ψαρι θελο εφκολα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και το δικο μου πως θα του δωσω τροφη αφου αρνητε να φαει ![]() κανει απεργια πεινας χα χα χα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ADA και βιοενεργεια...κατι παιζει εδω ! | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-07-10 10:17 |
Τα παιδια... παιζει | Sir George | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 08-07-10 20:00 |
co2 complete system??τι παιζει?? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-10 13:51 |
κατι παιζει με τα εικονιδια... | aaaooll | Greek Aquarist's Boards | 3 | 04-06-09 19:34 |
Τι παιζει με τα cyrtocara moori μου;;; | Entreri1221 | Malawi | 4 | 23-02-03 01:30 |