|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Είχα 2 fake μαζί με τα "ήμερα" από γέννα και έδωσα το 1, αλλά αν θέλεις μπορώ να σου βρω (οτιδήποτε για να σε γλυτώσουμε από τα νύχια του Κλεό).
![]() Σε 200 λίτρα μπορείς άνετα να βάλεις μια 6άδα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αν μιλαμε για 200 λιτρα τοτε βαλε και δισκους με apistogrammata!! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω νταμαρι. Καταπληκτική κίνηση και χρώματα.
Μποκώστα μην διαβάσεις την επόμενη πρόταση! ![]() Και εγώ ένα Rio 180 που θα πάρω σε καμια εβδομάδα απο ένα παιδί εδώ στα Γιαννενα (κωστα πανε σε αλλο θέμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eχεις κατασταλαξει καπου οσον αφορα τα ειδη? Εγω δεν ξερω...το εχω ριξει στο διαβασμα και προσπαθω να βγαλω μια ακρη..
Το αλλο που δυσκολευει πολυ το ενδεχομενο του Αμαζονιου ειναι τα ξυλα..αντε βρες..ενω πετρες εχει αρκετες για να στησει ο καθε Ελληνας απο ενα νταμαρι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |