|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και κοιταω για ψαρια σ ενα ενυδρειο 80λιτρων πως σας φαινεται ενα ζευγαρι απο αυτα?
Apistogramma Cacatuoides ------------------------- τωρα εκανα παλι μετρησεις και ειναι ολα 0 δηλαδη αμμωνια,νιτρικα,νιτρωδη... μπορω να βαλω λετε ψαρια..? ------------------------- Καποιος...? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquahobby : 25-11-10 στις 00:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν πεσεις στο 7 πεχα και μετρια σκληροτητα, παιζει. Αφου μπολιασες τι περιμενεις? Βαλε τα πρωτα 1-2
|
||||
|
||||
![]()
Προτεινεις δυο gyppy για αρχη αρσενικα η θυληκα..?
|
|
||||
|
||||
![]()
αρσενικα
|
||||
|
||||
![]()
μια ερωτηση ακομα και νομιζω παω πια για παρουσιαση απο αυριο..μαζι με το ενυδρειο μου ειχαν δωσει και εναν κυκλοφορητη 1800lt/ωρα
σαν φιλτρο εχω το eheim 2215 θα προσεφερε κατι αν εβαζα τον κυκλοφορητη..? |
|
||||
|
||||
![]()
αναλωγα τα ψαρια, τα φυτα. αν και με τα 1800λ εισαι οκ μετα βλεπεις αν θα βαλεις και τον 2ρο κυκλοφοριτη
|
|
||||
|
||||
![]()
ισως δεν ειπωθηκε απο εμενα σωστα.εχω μονο το eheim 2215 to oποιο βγαζει 650λιτρα την ωρα..
ο κυκλοφορητης μονος του,αφου δεν φιλτραρει κατι τι μπορει να προσφερει..?? |
![]() |
Tags |
νεο ενυδρειο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες ενος αρχαριου | Foveras | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 20:04 |
Αποριες αρχαριου... | harmiller | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 21-10-09 00:16 |
Αρχαριος αποριες!!! | tonisgr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 16-01-09 19:10 |
Γενικες αποριες αρχαριου!!! | skullman2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 05-11-08 01:37 |
Aποριες Αρχαριου | infer0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 17-08-06 16:36 |