|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και πλεον με το νεο μου Hygrophila polysperma φυτεμενο σε αποσταση 2cm περιπου το ενα απο το αλλο κ με μια ημισφαιρια καψουλα λιπασμα φυτεμενη κοντα στο Echinodorus ωστε να τρεφονται και αυτες.
Τελος, δυο καπακια excel για την τονωση τους... ![]() Σχολια... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βαλε περισσοτερα φυτα τσουκου τσουκου και να το κανεις ζουγκλα
θα μπορουσες να κανεις ενα σχεδιο με τα 3 ξυλα στην μια γωνια και εκει που θα ακουμπανε και τα 3 μαζι να βαλεις το μικροσορουμ στην αλλη γωνια τα ψυλα σου φυτα και στην μεση τπτ στην πλατη μπορεις να βαλεις steam plants |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου να ειμαι ειλικρινής φοβαμαι
![]() Λεγοντας ααυτο το σχεδιο, το σκεφτομαι σαν να κανουν "τριφυλλο" τα ξυλα. Δεν ξερω αν εννοουσες κατι αλλο. Θελω να το χαζεψω λιγο κ να φανταστω κανενα καλο συνδιασμο. To echinodorus και τα polysperma μου αρεσουν εκει να πω την αληθεια μου! Γεμιζουν καπως την πλατη κ την γωνια, κ σε λιγες μερες θα βαλω κ αλλο τερμα δεξια διπλα τους κ μπροστα απο το φιλτρο για να το καλυψω! ------------------------- Σα να το "πυκνωσα" τωρα... Καλυτερο δεν ειναι; Καλο καταφυγιο για μικρα νομιζω... ![]() ![]()
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 23-11-10 στις 23:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειναι υπεροχο?????????????????? (θελει γεμισμα ακομα βεβαια...)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οσο προσθετεις φυτα ομορφαινει
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η προσπαθεια για Βιοτοπικο | Roussaks | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 61 | 28-10-10 14:59 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
η δευτερη προσπαθεια | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 21-01-10 20:06 |
Η προσπαθεια μετραει | kokos125 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 20-01-10 14:50 |
σχεδον τελικη συνθεση κατοικων | tzimakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 14-09-06 23:42 |