|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πως πηγε χτες ο ψαροκαφες παιδια?
Αυτη τη Κυριακη που ερχεται θα συναντηθειτε? Θα ειμαι Θεσσαλονικη κ ισως καταφερω να ερθω.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Ευκαιρία και για σένα να μας γνωρίσεις και να ''ενημερωθείς'' για τα νέα δεδομένα συμβίωσης των ειδών (π.χ. δίσκοι-έντλερς).... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αναμενω να ενημερωθω πληρως.
![]() ![]() Βεβαια δεν ειναι σιγουρο αν μπορεσω αλλα θα προσπαθησω. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Για να μην μπερδευτει ο Γιαννακης!!! |
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κανω λαθος την αλλη Κυριακ ειναι 5 του μηνα αρα υπολοιστεμε και εμενα στην συναντιση.αν εχει καποιος κανενα κλαδεματακι απο αυτα ευχαριστως να τα παρω και εγω θα φερω και καμια ανουβια καμια βαλσινερια και οτι αλλο βρω.
επισεις αν εχει κανεις καποιον ancistrus sp3 αρσενικο και τον δινει σε λογικη τιμη θα τον ηθελα γιατι εδω ειναι απλισιαστοι. ![]() ![]() ![]() αν περισεβει και κανενα anetone helena σε καποιον θα ηθελα κανα 2.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο,την αλλη κυριακη εχουμε 28!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tην παρ-αλλη μαλλον εννοει.....δεν πειραζει κυριακη να ναι και οσο να ναι...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οντος παιδες εχετε δικιο τελος παντον....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι παρουσίες γι' αυτη την Κυριακή πότε θα 'ρχίσουν;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμη δεν ξημέρωσε Τρίτη βρε βιαστικούλη, δεν κρατιόμαστε βλέπω..
![]() Προχθές είχαν δηλώσει συμμετοχή 13-14 άτομα, κλείσαμε τραπέζια για 15-16 και τελικά ήρθαν πάνω από 20 και δεν είχαν πού να καθήσουν. Βέβαια ο μαγαζάτορας, ο οποίος είναι πολύ γάτος, μας έβαλε εξτρά τραπέζι για να βολευτούμε, αλλά έκλεισε την μια είσοδο του μαγαζιού. Καλύτερα λοιπόν να δηλώνουμε, ακόμη κι αν δεν είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρουμε, για να κλείνουμε για παραπάνω και όχι για λιγότερους. |
|
||||
|
||||
![]()
Για κανονίστε καμμια συνάντηση κατα της 12 Δεκέμβρη θα είμαι Κατερίνη και λέω να περάσω να σας δω.
|
|
||||
|
||||
![]()
1ος εγώ!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κάθε Κυριακή στις 12 στο LesAmis, στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Any way αυτήν την Κυριακή σπάμε τις παραδόσεις και στις 12:00 βρισκόμαστε....στο ''les amis''..... ![]() ![]() ![]() christsos.... bokostas....ούτε ρωτάω....από τα πιο δυνατά ''στάνταρ'' του ψαροκαφέ. ![]() lion....o Μάης,η Σαρακοστή κ.λ.π. ![]() prokroustis....o ανυπόμονος ![]() zipo....πακέτο με προκρούστη...στανταράκι και εδώ ![]() aquaman....που νομίζει ότι είναι 1ος ![]() ............ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Παρών και 'γω
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο,μήπως να αρχίσουμε από τώρα παρουσίες και για την επόμενη Κυριακή?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ λέω να αρχίσουμε τις παρουσίες για το κοπή τη πίτα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παρών
|
|
|||
|
|||
![]()
beat89
christsos bokostas lion prokroustis zipo aquaman panos1972 Thrillos kalaxan |
|
||||
|
||||
![]()
beat89
christsos bokostas lion prokroustis zipo aquaman panos1972 Thrillos kalaxan georgis4
|
|||
|
|||
![]()
Παρών και εγώ κατά τη μία και μισή
|
|
|||
|
|||
![]()
50 %
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρών (μη φάω και 2η απουσία
![]() Εσύ έμεινες μεταξεταστέος και στη κοπή θα φέρεις τον κηδεμ...εεε, την πίτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω παρων
|
|
|||
|
|||
![]()
beat89
christsos bokostas lion prokroustis zipo aquaman panos1972 Thrillos kalaxan georgis4 nikosm1 giannisaek mikeepidio Κλεόβουλος Χ.Α.Ρ.Η.Σ |
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομουν να περασω και γω μια βολτα,αλλα μιας και ειμαι σε μεταβατικο σταδιο και απο οτι ειδα θα ειναι εκει και οι γνωστες ΄΄σειρηνες΄΄ που λεει και ο bokostas (βλ. Κλεοβουλος και ΣΙΑ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα μπας και σε βάλουμε στο σωστό δρόμο
![]() (μοιάζω εγώ καλέ μ' αυτήν? τέτοια χάλια ουρά!) |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοί θα έπρεπε να φοβούνται μην τους παρασύρεις ...με το αυτοκίνητο.
![]() beat89 christsos bokostas lion Prokroustis zipo aquaman panos1972 Thrillos kalaxan georgis4 nikosm1 giannisaek mikeepidio Κλεόβουλος Χ.Α.Ρ.Η.Σ olga |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρε παιδια ακομα παρουσιες παιρνετε αφου παλι ολοι εκει θα ειμαστε
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |