|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
To fogger αν ειναι της exoterra ειναι ακριβο (κανα 25-30ευρω)αν το παρεις απο ebay περιπου 5 ευρω και αλλα τοσα το τροφοδοτικο.
Τα ενυδρειο σου που μαλλον δεν ειναι ψηλο,δεν ειναι και οτι καλυτερο για Paludarium και δεν θα σε βολεψει.Παρ'ολα αυτα μπορεις να κανεις την προσπαθεια σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αυτα ζουν μονιμα στο νερο
http://aquaticfrogs.tripod.com/id1.html |
|
||||
|
||||
![]()
προφανως αυτα δεν συνδιαζονται με ψαρια κλπ κλπ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απ' ότι ξέρω δεν έχουν πρόβλημα αρκεί να μπουν με μικρά ψαράκια ώστε να μην κινδυνεύουν να γίνουν μεζές
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
για τα βατραχακια μιλαω παντα |
|
||||
|
||||
![]()
Σορι τώρα είδα το λινκ, τα συγκεκριμένα (xenopus) τρώνε και μικρά ψάρια οπότε σε ενυδρείο μόνα τους. Υπάρχουν και βατραχάκια ακίνδυνα πάντως, έχω δει σε ενυδρείο αλλά δεν ξέρω ονομασία
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Paludarium | iliaspanagiotou | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 20 | 02-07-10 13:18 |
PALUDARIUM...πως...? | apolonistis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-08-09 14:31 |
Paludarium | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 30-06-09 15:08 |
Paludarium | soza | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 3 | 18-11-05 16:13 |
paludarium | salcon | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 23 | 21-10-04 22:09 |