|
|
|||
|
|||
![]()
Τολη σε τετοια θεματα (φυλαξης) ειμαι πολυ προσεκτικος.
![]() Εχω ακομα 1 τεστ (εχω κανει 24 πιο πριν) και στα προηγουμενα 2 εκανα τις συγκρισεις. Τα εχω σε ξεχωριστο δωματιο απο το ενυδρειο καλα κλειστα ολα και τα χειριζομαι μονο εγω και κανενας αλλος στο σπιτι (κερβερος). ![]() Τα υγρα ειναι αρκετα ακριβα σε συνολικη τιμη για αγορα ενω τα multistick δεν συγκρινονται. Εαν δεν ηταν αξιοπιστα θα τα εβγαζαν στην κυκλοφορια? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μην συγκρινεις μονο τις αρχικες τιμες. Σκεψου οτι με 15ευρω που εχουν τα χαρτακια , κανεις 25τεστ. Με 40ευρω που εχουν τα 3 υγρα μαζι, κανεις πανω απο 100 μετρησεις! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι να κάνω τελικά;; Λέω από Δευτέρα να ρίξω τα πρώτα guppy!! |
|
||||
|
||||
![]()
Τα στικ αν τους δίνεις την πρέπουσα σημασία σου δίνουν ικανές μετρήσεις να καταλάβεις σε γενικές γραμμές τι γίνεται χωρίς να σου δίνουν την ακρίβεια των υγρών και ακόμη καλύτερα την ακρίβεια ακριβών λύσεων ηλεκτρονικών. Αν τα ταξινομίσουμε κάπως έτσι πιστεύω οτι η μέση λύση για περισσότερη σιγουριά είναι τα υγρά χωρίς να λέμε οτι τα στικ είναι και τελείως για πέταμα, απλά σου δίνουν μια ιδέα για το τι συμβαίνει.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
αμμωνια = 0 no2 = 0 τοτε κάνε μια αλλαγη νερού να πέσουν τα νιτρικα αν ειναι αυξημενα, και βαλε ψαρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|