|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαλως ηρθες....κανε μια αναλυτικη παρουσιαση με λιτρα ποσα ψαρακια εχεις.......Το χαλικακι σου ειναι πολυ ωραιο....αλλα θα σου προτεινα να βαλεις ευκολα φυτακια και οχι πλαστικα και τα ψαρακια σου θα νιωθουν πιο ομορφα και το ενυδρειο σου θα παρει αλλη χαρη(και εχω ακουσει και οτι τα πλαστικα μετα απο αρκετο καιρο αφηνουν χημικες ουσιες..και γω στην αρχη πλαστικα ειχα οταν πρωτοξεκινησα) αλλα τα αληθηνα εχοθν αλλη χαρη και θα σου πρτεινα να βγαλεις και τα αρχαια!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1ον : Δεν γνωριζα οποτε θα κανω την σωστη παρουσιαση εντος ημερων ..να κανω τα καταλληλα τεστ κ να συλλεξω ολες τις πληροφοριες που απαιτουνται! Ζητω συγνωμη αλλα δεν γνωριζα!
κ 2ον : Ειχα βαλει φυτα στο παλιο μου ενυδρειο (60lt) αλλα τα σκαλαρια μου το τσιμπαγαν κ το διαλυσαν ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί ζητάς συγνώμη? Εδώ γνώμες ανταλλάσουμε. Όλοι έτσι ξεκινήσαμε και μέσα από το φόρουμ μας άνοιξαν τα μάτια για κάτι καλύτερο.
Τα ψάρια σου είναι πανέμορφα και το ενυδρείο δείχνει ότι έχει προοπτικές, αν κι εσύ έχεις όρεξη να το ψάξεις, θα κάνεις θαύματα. ![]() Για φυτά, ψάξε καμμιά ανούμπια ή κρυπτοκορίνα, ή βαλισνέρια ή κρίνουμ, τα δικά μου σκαλάρια δεν τα πειράζουν καθόλου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ακριβώς, το ειδικό λιπαντικό υπόστρωμα είναι χρήσιμο μόνο για κάποια πολύ δύσκολα φυτά, τα περισσότερα δεν το χρειάζονται και μπορείς να τα
βάλεις οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να αλλάξεις τίποτε στον βυθό σου, απλά βγάζεις τα ψεύτικα και φυτεύεις τ' αληθινά, μπορείς να διαλέξεις από εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4537 Με λίγο λίπασμα που και που και τακτικές αλλαγές νερού, θα είσαι μια χαρά, μη το σκέφτεσαι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενα ενυδρειακι | fishme1 | Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής | 8 | 18-12-10 20:45 |
Το ενυδρειακι μου .... | stefanos1978 | Φωτογραφίες μελών | 3 | 02-03-09 18:11 |
ενυδρειακι | tasinio | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 12-02-08 16:20 |
Να και το ενυδρειακι μου 80 λιτρων. | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 31-01-08 20:42 |
να και το ενυδρειακι μου... | Vasilis | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 29-07-04 17:21 |