|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες!!!
Θα συμφωνησω και εγω για τα guppies.Κρατησε τα και σε λιγο καιρο θα αρχισεις να χαριζεις απο τις γεννες που θα εχεις.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
|
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας παιδιά επανέρχομαι και πάλι να σας πω τις εξελίξεις του μικρού μου ενυδρείου και φυσικά πάλι να ζητήσω τα φώτα σας.
Έδωσα λοιπόν αρκετό καιρό τώρα, σε ένα φίλο μου, το πλακόστομο και τα κόρρυ και κράτησα τα guppy όπως με συμβουλέψατε.Ευτυχώς όλα πάνε καλά ως τώρα (αυτό που παρατηρώ μόνο ειναι να ξύνονται στα φυτά και στο χαλίκι λίγο χωρίς κανένα σημάδι άλλο.). Το θέμα μου είναι ότι λόγο ανάγκης μου επιστράφηκαν τα κορρυ και ο πλεκο οπότε θα βάλω αγγελία να τα δώσω σε κάποιον από εδώ παρά σε pet shop. Χρειάζομαι ομως τη συμβουλή σας για το αν μπορώ να βάλω και τι ζωντανό στο ενύδρείο μου ώστε να υπάρχει κίνηση και να ομορφύνει από τη μέση και κάτω. Ο πλέκο νομίζω είναι ο κοινος και τα τρία corydoras aeneus.Τρείς μέρες που είναι στο ενυδρείο η αλήθεια είναι οτι το έχουν ομορφύνει πολύ, υπάρχει κίνηση στο βυθό ειδικά από τα κορρυ αν και φοβητσιάρικα πολύ |
|
|||
|
|||
![]()
παντως αν ξυνονται μαλλον αρρωστα ειναι νομιζω αυτο πρεπει να σε ανησυχει....περιμενε ομως τους εμπειροτερους να σου πουν
|
|
|||
|
|||
![]()
ωχ να χω ιστορίες?
|
|
|||
|
|||
![]()
πιθανοτατα..
μεχρι να απαντησουν ψαξου λιγο στις "ασθενειες" ή googlare το αυτο με το ξυσιμο των ψαριων...μηπως χρειαστει κατι να κανεις προτου χειροτεψουν τα πραγματα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλωσηρθες batman... την catwoman που την εχεις???
![]() ![]() οσο για το τι μπορει να εχουν βαλε μια φωτο...
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα είχε συμβεί και παλιότερα να ξύνονται χωρίς κανένα άλλο σύμπτωμα και λίγο που το έψαξα είδα ότι συμβαίνει καμιά φορά.Ελπίζω να ισχύει και να μην υπάρξουν προβλήματα.Προς το παρόν κάνω κανονικά τις αλλαγές νερού 20lt κάθε βδομάδα και βλέπουμε.
Επίσης σήμερα που άλλαξα το νερό βρήκα σαλιγκαράκια πάρα πολύ μικρά.Έβαλα πρόσφατα κερατόφυλλο και δεν το έπλυνα καλά οπότε προφανώς από αυτό ήρθαν |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλως σας βρηκα | teogsbmw | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-12-07 00:05 |