|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος george
![]() Μολις μεγαλωσουν και τα φυτακια σου θα ειναι ταμαμ ![]() ![]() (προπονηση για το καλοκαιρι κανεις?κατεβασε λιγο θερμακρασια ρε συ...χαιρετησματα απο τα aplle snails σου εχεις.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω για τα καλα σας λογια......
![]() ![]() ![]() το ραμ στν τελευτεα φωτο ειναι κινο ραμ μικρο σε ηλικια κινιγιμενο απο το αλλα αρσενικο.το ΡΗ μου το ειχα στο 6-6,5 αλλα εκανα το λαθος και εβαλα μια πετρα χωρις να δω αν ειναι ασβεστολιθικη και την πατισα... ![]() ![]() για τα φυτα το ξερω και μετα τα χρηστουγεννα θα κοιταξω να αφεισω μονο οτι ειναι απο τον βιοτοπο αρα θα καταφερω να το κανω βιοτοπικο.... ![]() ![]() ![]() τα φυτα μου ειναι μικρα αν και τα εχω αρκετο και ρο γιατι μεχρι το σαββατο καποια ταν με βεντουζες στα τζαμια και αλλα καναν βολτες μεσα στο ενυδρειο... ![]() ![]() Γιωργο δωσε τους και εσυ χαιρετησματα... |
|
||||
|
||||
![]()
[Σπαστικός mode: on]
Το ενυδρείο δεν είναι βιοτοπικό γιατί οι κρυπτοκορινες και η moss ειναι ασιατικό φυτό, και το ξύλο απ'οτι διακρίνω είναι μοπάνι, που προέρχεται απο την Αφρική! [Σπαστικός mode: off] ![]() ![]() ![]() ![]() Περα απο τις χαζομάρες, το ενυδρείο είναι πολύ όμορφο. Οταν με τον χρόνο φουντώσουν τα φυτά θα γινει πολύ καλο. Για την ώρα, μήπως θες να σκεφτείς καποιο φυτό για την πλατη; Θα δείξει πολύ ωραίο στο ενυδρείο σου! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() λογικα καποια στιγμη...... ![]() ![]() ![]() ------------------ α μπηκε χθες και ενα ancistrus sp3 αρσενικο και κατευθιαν αρχισαν τα παιχνιδια ο αρσενικος εχει μπει κατω απο το ξυλο και εχει σκαψει μια φολια και ειναι σχεδον ολη την ωρα διπλα διπλα.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() λετε να εχω γεννιτουρια συντομα...???? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση του νεου ενυδρυου μου | alex23 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 37 | 23-01-10 17:04 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Παρουσιαση του 1ου ενυδρειου | thgparas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 13 | 28-01-09 01:01 |
Παρουσιαση του ενυδρειου μου | thanpapa | Fish Only | 12 | 13-03-07 23:04 |
παρουσιαση νεου ενυδριου 500λιτρων | Giwrgos23 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 27-10-06 09:31 |