|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ φιλε μου!σευχαριστω παρα πολυ!
------------------------- Περιμενω κιαλλες γνωμες απο εμπειριες σας
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 21-11-10 στις 17:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ σωστά σου τα είπε ο aquaman. Καλύτερα πάρε έναν μικρό κυκλοφορητή ή φιλτράκι και βάλε το σωληνάκι του CO2 στην είσοδό τους. Η φτερωτή θα σπάει τις φυσαλίδες σε πολύ μικρότερες και θα έχεις καλή διάχυση.
Αν επιμένεις με το κεραμικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις μπουκάλι από αναψυκτικό και πολύ καλές συνδέσεις χωρίς καθόλου διαρροές. Τα 4λιτρα από απιονισμένο που χρησιμοποιούν πολλοί για DIY δεν αντέχουν σε πίεση και φουσκώνουν.
|
||||
|
||||
![]()
Ειδη φοραω για δοκιμη σε 1,5αρη κ ο διαχυτηρας μου σπαει τις φυσαλιδες σε παρα παρα πολυ μικρες.το θεμα ειναι οτι πιανει στρωμα η πανω μεμβρανη.οταν λες οτι φουσκωνουν εννοεις οτι ειναι κ επικινδυνο να σκασουν;;;οσων αφορα τον διαχυτηρα τον εχω στα 15-20cm κατω απτην εξοδο του φιλτρου.σημειωτεο οτι εχω υψος 65cm
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Σκαλίτσα διάχυσης, ό,τι καλύτερο!
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-Am3T...related:smt041
|
||||
|
||||
![]()
Κ ποσο παει μια σκαλα διαχυσεις;αυτο που δεν καταλαβα στο video ειναι πως κ απο που διασπατε η φυσαλιδα
|
||||
|
||||
![]()
παραμένοντας περισσότερη ώρα κάτω από το νερό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΔΙΑΧΥΤΗΡΑΣ FERPLAST ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΤΛΙΑΣ | ΑΝΤΩΝΗΣ1980 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-03-09 21:21 |
προβληματισμος... οξυγονο και διαχυτηρας | aaaooll | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 12-01-09 14:47 |
Ακουω γνωμες... | imichal | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-12-08 15:00 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |
Διαχυτηρας-Mετρητης φυσσαλιδων CO2...που μπαινει ;; | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 21-10-03 18:30 |