|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλο μπραβο!!!!!!πιστευω λεει οτι χρειαζετε κυριολεκτικα για καποιον αρχαριο να ξεκινησει τα πρωτα του βηματα και γω πριν ξεκινησω αυτεσ τις απορειες ειχα!!πολυ ωραιο ΞΑΝΑ μπραβο!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απ το Α ως το Ω με το Ν και με το Σ
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που μου αρεσει περισσότερο στα άρθρα του Γιάννη είναι η τρομερή οργάνωση και συμπύκνωση των πληροφοριών, ενσωματώνοντας και τα υπομνήματα των άλλων. Ετσι δεν χρειάζεται να πηγαιοέρχεται κάποιος ανάμεσα στα ποστ για να βρει κάτι. Τα έχει όλα μπροστά του. Θαύμα!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα σχολια σας
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλό το αρθρο αλλα έχω μια μικρη ένσταση. Το αρθρο υποννοεί πως η χρήση υποστρωματος είναι απαραίτητη. Ωστόσο πολλά φυτεμένα τα πάνε περίφημα χωρίς καποιο υποστρωμα, με ταμπλέτες, μεταξύ και τα 2 δικά μου (προηγουμενο και τωρινό σετ-απ). Και η μπακόπα αναπτυσετται ικανοποιητικά αλλα και η heteranthera zosterifollia. Βεβαια έχω και παραπάνω απο 1watt/l (2 Τ5 24 watt Grolux με ανακλαστήρα - 1 T8 Dennerle Plant Special 18 watt 3000 kelvin - συντομα θα μπει ανακλαστήρας)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τσουμ οπως γραφω θεωρω οτι το υποστρωμμα ειναι καλο να μπει απο την αρχη γιατι αν θελεις να κανεις το επομενο βημα θα πρεπει να ξεστισεις ολο σου το ενυδρειο (το ξερω γιατι την πατησα και εγω αλλα μερικους μηνες πριν σε μια συναντηση στην Θεσ/νικη ο Τσιονογλου μου ειχε πει ''μην την ψαχνεις γιατι θα δωσεις 3πλασια χρηματα για ενα σωστο φυτεμενο θελεις υποστρωμμα, Φως, λιπασματα, Co2'' δεν τον ακουσα και εχω αλλαξει εξοπλισμο 2-3 φορες και εχω χασει χρηματα.....
οπως λεω και στο αρθρο Κατά την γνώμη μου........για να μειώσω το κόστος αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι δεν υπάρχουν και άλλες καλύτερες επιλογές Υπαρχουν πολλα ενυδρεια χωρις υποστρωμμα απλα ειναι πιο ευκολο και υγειες για τα φυτα να το εχεις |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζεις όμως οτι μετά απο το πολύ 9-12 μήνες τα θρεπτικά συστατικά του υποστρώματος τελειώνουν και αποτελεί μόνο επιπλέον χώμα για το ενυδρείο; Απο εκεί και πέρα θέλει εμπλουτισμό με ταμπλέτες.
Σιγουρα είναι ενα καλό βοηθημα για να ξεκινήσει το φύτεμα, αλλα διαρκεί λίγο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνωρίζετε μαγαζι με labido | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 14 | 23-06-09 12:46 |
Kotsos: Το πρώτο μου φυτεμένο | Kotsos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 7 | 04-01-09 13:41 |
Εδώ πρέπει να συστηθώ!!! | in the pond | Χρυσόψαρα | 12 | 29-05-07 08:33 |
Γνωρίζετε κάποιο Index; | sea_land | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 06-11-05 14:54 |