|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωω
![]() ![]() ![]() ![]() ...και ειπα να το βγαλω...αλλα λεω εχω τοσα ψαρια βυθου θα το φανε... γαμω την ατυχία...και μου επεσε πολυ, γιατι ηταν καινουργειο και δεν ειναι flake αλλα μικρα στρογγιλακια αν καταλαβενετε τι ειδος λεω και μου επεσε καταλαθος πολυ. και ειπα αστο δεν θα τα ταισω το πρωι με τοσο που επεσε. ...και ξερω οτι τα ειχα οριακα...αλλα ελενχομενα, και οντος θα εβγαζα καποια... αλλα υπαρχουν και ατυχιες σε αυτο το χομπι και ποιο πολυ εχω στεναχωριθη που φυγαν τοσες ψυχουλες ρε ***** μου...και τα φροντιζα τοσο... ΚΡΙΜΑ...!! |
|
||||
|
||||
![]()
η φροντιδα καμια φορα ερμηνευεται αλλιως. εσυ μπορει να ησουν ολη μερα πανω τους και να τα παρατηρουσες..να τα ταιζες...να κοιτουσες για αρρωστιες με λιγα λογια να λες "τα φροντιζα"...αλλα τα καημενα θελανε περισσοτερη απλα χωρου και σωστη χημεια νερου (πεχα σκληροτητες)...οποτε θεωρουν (και συμπεριφερθηκαν ετσι) οτι δε τα φροντιζες...
κοιταξε απο εδω και περα να εχεις πιο σωστη συνθεση και ιχθυοφορτωση..
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχουν μεινη μεσα απο χθες βγαλτα γιατι δεν θα στρωσεις ποτε το φιλτρο σου.κανε ενα ελενχο προσεχτικο και εαν παρη το ματι σου τροφη βυθου εξω κατευθειαν.να ξερεις οτι εαν ξαναβαλεις τωρα τετοια τροφη 2-3 το πολυ και ελενχο εαν την τρονε γληγορα.εαν μεινη θα ξαναεχεις τετοια προβληματα να ξερεις.και παντα μετα απο τετοιο φαγοποτι να μετρας γιατι οπως σου ειπα η αμωνια ειναι ετοιμη..... μαλλον ξερεις τι πρεπει να προσεχεις απο δω και περα.καλη επιτιχια λοιπον.θα περασεις μια ωραια κυριακη ΠΙΟ κοντα στο ενυδρειο σου.και οτι αλλο θες να ρωτας.ετσι μαθενουμε ολοι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ | NIKOSNSD | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 22-12-09 13:57 |
Παιδια βοηθεια | PENTEFRAGAS2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 06-05-09 18:20 |
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ...... | Sotiris7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 39 | 16-06-08 16:19 |
παιδια βοηθεια!!!!! | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-03-08 21:58 |
Αρωστια τι να κανω ρε παιδια | kontrakias | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 15-02-07 02:07 |