|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μια χαρά είσαι για 1 ζευγάρι σκαλάρια, μαζί με 1 ζευγάρι ραμιρέζι, αρκετά ζευγάρια (το λένε και κοπάδι) ροδόστομους και 5-6 κόρυς (καινούρια, όχι από επιστροφή χαρισμένου). ![]() Μην ακούς τους από πάνω που πάνε να σε παρασύρουν σε Αφρικανικές λίμνες, σκέψου ενυδρείο χωρίς καθόλου φυτά, κρανίου τόπο, σεληνιακό τοπίο. ![]() Και σιγά μην είναι τα ψάρια σε πρώτο πλάνο, όλο κρυμμένα στις πέτρες κι εσύ να κοιτάς το νταμάρι και να περιμένεις να ξεπροβάλλει μουσούδα, αίσχος. ![]() Κι όταν μπορέσεις να το φυτέψεις, τι θα τα κάνεις τα ψάρια και τα κοτρώνια?? Ενώ ο Αμαζόνιος φυτεύεται άνετα, χωρίς ν' αλλάξεις ψαροσύνθεση. Κι εμείς βάζουμε καμιά πέτρα άμα λάχει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κυρ... εεε(το εσωσα τελευταια στιγμη
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΩΩΩΩ!! Μολις μπηκα και σας ευχαριστω ολους για τον χρονο και τις ιδεες σας.
Πανο.....Το σκεφτομαι και γω αυτο που ειπες,αν μου πετυχει και μου αρεσει(και γιατι να μην μου αρεσει αλλωστε??),θα μου ειναι πολυ δυσκολο να το ξεστησω.Παρ'ολα αυτα λεω να το κανω και απλως να αλλαξω για αλλη μια φορα το setup στο μικρουλι φυτεμενο,μην παθω και καμια στερηση ![]() Υπομονη νομιζω οτι αρχισα να την αποκταω,θελοντας και μη με αυτη την ασχολια...ασε που το εταιρον ημιση,νομιζει οτι θα στησω το μεγαλο και θα ξεφορτωθουμε το μικρο...τα νομισματα στην τραπεζα ![]() Θα τα συνδιασω ολα λοιπον προς το παρον χωρις να χρειαστει να στερηθω κατι.Και μαλιστα δεν θα βαλω τιποτα πρασινο στο καινουριο(ισως κανεναν φοικο απο διπλα..) Γιωργο τα fake altum ειναι πολυ πιο μικρα?Ειδα το ενυδρειο του maikl και γοητευθηκα.. Κλεοβουλε εννοια σου....... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nα μαι και παλι...
Εχουμε και λεμε,εστω οτι κανω νταμαρι...Μαλαουι πλευρα.. ![]() Νταμαραδες σας δινω την ευκαιρια να με προσυλητησετε..... |
|
||||
|
||||
![]()
Κρίμα
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα χαρέμι maingano και ένα χαρέμι labido θα ήταν μια ωραία επιλογή.Γιατί όχι και ένα species ενυδρείο με demasoni που αρκετοί έχουν κάνει.Τώρα μπορείς να βρεις και αρκετά είδη από αυτά που διαβάζω στο φόρουμ.
|
|||
|
|||
![]()
Aίσχος, προδοσία, αποστασία, Γεννίτσαρε, Εφιάλτη, Ντόρα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να φιλοξενήσεις ένα διμορφικό είδος γαι να μην έχεις μόνο ένα χρώμα μέσα.Για 2 είδη παίζει και να σε περνει με έξυπνο στήσιμο αρκει να β αλεις ήρεμα!Πχ yelow lab kai acei !!To λέω με επιφύλαξη μιας και δεν είμαι ο πιο έμπειρος .Πάρε και καμια άλλη γνώμη!Αφού σου αρέσουν τα φυτά για ρίξε και μια ματιά στα lifalili πάντως.Είναι πανέμορφα!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
φφφφ....altum,labidochromis,αμαζονιος,Αφρικη,πετρε ς,ξυλα,λιτρα..
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |