|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα τα λεει 12 τηλεμαχος βλεπω 30 ολγα!!
![]() ![]() ![]() ![]() μαυρη αμμο βαλισνεριες πιστια πετρες τανγκανικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και τα κύρια ζητούμενα του ενυδρείου που θα στηθεί είναι η ευκολία συντήρησης και το να είναι τα ψάρια σε πρώτο πλάνο,τότε η λίμνη malawi και tanganyika θα πρέπει να παίξουν σε πρώτο πλάνο.Αυτά τα ενυδρεία είναι και οικονομικά -το μόνο που χρειάζεται είναι καλή φίλτρανση,δεν μπλέκουμε με οσμώσεις- και δε θέλουν άπειρες ώρες ενασχόλησης -μόνο οι αλλαγές νερού είναι και το τάισμα- και τα ψάρια είναι σε πρώτο πλάνο και γέννες έχουμε και βάζουμε και κανένα φυτό άμα λάχει...
|
|||
|
|||
![]()
Ξυλα και ενα κοπαδι με 5-6 δισκους. Αφου εχεις οσμωση εισαι μια χαρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nατα.....giannisqq και zipo..αρχισαν οι κατολισθησεις βραχων
![]() Κοιτα,δεν το αποκλειω,ειναι πολυ ομορφα τα ψαρακια αυτων των λιμνων,ειναι σοβαρα στα υποψην,αλλα θελω να δω και τις επιλογες μου σε Αμαζονιο πλευρα,μαλλον με ψηνει πιο πολυ..Παω λιγο να ξαποστασω γιατι δουλευω σε λιγες ωριτσες,οχι τιποτα,μπας και δω κανενα οραμα στον υπνο μου,εχω ολο το βραδυ μπροστα μου για να κουβεντιασω και να ακουσω κι αλλες αποψεις,α,ρε αφεντικο,θα δουλεψω σκληρα σημερα! ![]() ![]() ------------------------- Γιωργο....μεγαλη κουβεντα ειπες,αλλα δεν θα στριμωχτουν λιγακι? ------------------------- Να ρωτησω κατι αλλα μην βαρεσετε...altum μπορω να βαλω? και αν ναι ποσα?ρωταω γιατι ειναι και μεγαλυτερα.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 21-11-10 στις 01:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Altum σε 53 εκατοστα (υπολογιζοντας την αμμο και το κενο μεχρι το ανω ακρο του ενυδρειου μιλαμε για 45 εκατοστα περιπου εχεις οφωλιμο περιπου) μικτου υψους καλυτερα οχι Ολγα.
Θα προτιμουσαν 60 εκατοστα καθαρης στηλης νερου βαρια βαρια 55. Επισης το μηκος καλο θα ηταν να ειναι ανω του 120 εκ.
|
||||
|
||||
![]()
Πφφφφ...μεγαλοπιαστηκα μου φαινεται,λες και θα στησω κανενα 400αρι..Απλα ηθελα να φαει και το ματι ψαρι.Καλα και τα pseudomugil,αλλα ειπα να δω και κατι μεγαλυτερο σε μεγεθος να κολυμπαει.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και ύστερα σου λένε ότι το μέγεθος δεν μετράει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εχεις αο μπορεις να σκεφτεσαι και νεον ή καρδιναλους ή αρλεκινους απο κοπαδοψαρα
σε συνδιασμο με κοπαδι κορυ κλασσικη και δοκιμασμενη επιλογη |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
κυρία Όλγα
![]() δέστε κι εδώ, πανέμορφα ψαράκια με κίνηση και χρώμα,φυτά ανθεκτικά και βάζεις όσα θέλεις,νερό βρύσης,εύκολη συντήρηση,απόλαυση στο max. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43973 Αν δεν σ'αρέσει, καλά να πάθεις ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Ενυδρειο 54 λιτρα Προτασεις.. | aNe | Ζωοτόκα | 8 | 19-04-10 13:18 |
προτασεις | Βασίλης Μαιόπουλος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 24 | 27-04-07 20:06 |
Προτασεις... | socrates | Malawi | 11 | 24-03-06 15:35 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |